Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.02.2017, 22:34:47
CristianR's Avatar
CristianR CristianR is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.03.2014
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Pai e normal sa ti se para ca alea-s partinitoare dar iti zic eu ca atunci cand un pesedist citeste hotnews sau se uita la Digi vede acelasi lucru. Ba in campanie si chiar si acum ii vad eu pe unii care se uita la antene si ii injura pe aia intr-una ca vor sa schimbe macazul.
Sigur că așa se întâmplă, și cred că ăsta e cel mai rău efect al dezinformării practicate sistematic: faptul că începem să ne suspectăm unii pe alții de interese mai mult sau mai puțin ascunse ori de alte culpe, intrând în jocul inițiat de cei care au în mână sursele de informare.

În ce mă privește, știind că nu pot discerne singur în noianul de informații care ne înconjoară, caut să-mi aleg cât mai bine sursele, adică ceea ce se cheamă liderii de opinie cărora le acord încrederea. Dacă îmi pierd încrederea în vreuna din surse (și mă refer aici la persoane, nu neapărat televiziuni), n-o mai urmăresc; decât, poate, sporadic, să văd dacă s-a mai schimbat ceva.

Acum, diferențele între noi, cei care ne contrăm pe aici, sunt, evident, cele dintre liderii de opinie pe care i-am ales.

Fără supărare, pot să-ți spun că, urmărindu-l întâmplător zilele astea pe S.R. Stănescu și pe Tăriceanu, am regăsit în cuvintele tale opiniile lor.

Ei bine, eu le acord încredere celor înjurați de alde S.R. Stănescu et. Co, respectiv Liiceanu, Pleșu, Patapievici, Cărtărescu, Ana Blandiana, Lucian Boia și alții din aceeași pleiadă - oameni a căror onestitate și bune intenții le-am verificat de multe ori.

Pe de altă parte nu îi înțeleg pe cei care - uneori prieteni de-ai mei - l-au dat pe Liiceanu pe Mircea Badea. Diferența îmi pare enormă, și nu mă refer în primul rând la stil, ci mai ales la cauza pe care o slujește fiecare.
Vechi 05.02.2017, 22:46:40
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Implicit

Pai uite eu despre Liiceanu cred ca e o lichea de prima mana. Poate doar CTP sa-l intreaca. Deci suntem total diferiti.

M-am uitat ieri un pic pe RTV ca mi-a spus cineva ca a reinviat Ghita ala si era Valentin Stan ala cu laptoapa. Si m-am speriat cand am vazut ca gandesc la fel ca el in multe privinte. :)

Imi place de Tariceanu si acum regret ca nu l-am votat. Dar eu nu mai ascult "lideri de opinie". Eu am mancat TV pe paine in anii 90 si 2000. Stiu cam tot ce s-a discutat atunci stiu exact ce pozitii avea fiecare. Pe urma am renuntat cand am vazut ca e vorba de un bordel.

Pe Badea l-am simpatizat si inca il simpatizez. Cred ca e singurul care nu a zis niciodata ceva care sa ma dezamageasca. Dar nu ma mai uit nici la el, am renuntat de tot.

Uite ieri am vazut ca Baconschi are o pozitie de asta principiala. Si am zis ca nu-i posibil, ca eu cred si despre el ca si despre Liiceanu ca e o lichea de prima mana. Si l-am intrebat pe un prieten care se pricepe : Ce-i cu Baconschi asta ? S-a prostit asa rau la batranete si a inceput sa aiba principii ? Si mi-a explicat ca ar avea un interes in guvernul asta.
Reply With Quote
Vechi 05.02.2017, 22:54:35
Urbanophon Urbanophon is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.11.2015
Implicit

Iar Pilat l-a intrebat pe Iisus: Ce este Adevarul? Insa Acesta nu i-a raspuns.
Reply With Quote
Vechi 05.02.2017, 23:02:48
simpllu simpllu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.10.2016
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Pe Badea l-am simpatizat si inca il simpatizez. Cred ca e singurul care nu a zis niciodata ceva care sa ma dezamageasca. Dar nu ma mai uit nici la el, am renuntat de tot.
Cu afirmația asta dovedești că ești rupt de realitate. La stuf cu toți, buni sunt numai cei pe care îi scoți în față, ei nefiind formatori de opinie. :))
Reply With Quote
Vechi 05.02.2017, 23:06:21
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de simpllu Vezi mesajul
Cu afirmația asta dovedești că ești rupt de realitate. La stuf cu toți, buni sunt numai cei pe care îi scoți în față, ei nefiind formatori de opinie. :))
Pai ce am zis eu ca Badea ar spune "adevarul " ? Am zis ca cu el eram de acord mai tot timpul atunci cand ma uitam. Si nu i-am trimis pe ceilalti la stuf, spre deosebire de voi eu nu vreau sa se inchida nici Hotnews si nici Digi. Vreau doar ca presa sa se organizeze dupa principii economice pentru ca-s satul sa ma invete ce-i dreapta unii care nu-si platesc datoriile sau mai rau, unii care sunt platiti cu bani negri. Nu mai vorbesc despre coruptie ca-i indecent. :)
Reply With Quote
Vechi 05.02.2017, 23:09:26
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Implicit

Eu vreau să se închidă alea. Că oricum văd că toată lumea de uită la a3 și rtv.
Reply With Quote
Vechi 05.02.2017, 23:12:01
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Eu vreau să se închidă alea. Că oricum văd că toată lumea de uită la a3 și rtv.
Pai cum bre si Rares ? De cine mai radem noi ? Si aia de la Digi ? Nu trebuie sa avem si noi un post quality ? Care chiar daca are mai putini telespectatori decat operatori, macar tine standardul ridicat. :)

Am vazut acum un pesedist la mine pe fb : Antena 3 sunteti o rusine! Mircea Badea si Ciuvica plecati din emisiune ca aia-s tradatori!

Si mai jos sfaturi :

Dati pe RTV! :D
Reply With Quote
Vechi 05.02.2017, 23:10:30
Senior Member

Implicit

Uite aici spontaneitate organizata :

Nu mai vorbim despre celelalte resurse. Mai rau e ca intr-un fel sau altul, tot "romanii" or sa plateasca si pentru ele. Si aia din strada dar si aia care nu-s de acord. Dar asta e frumusetea democratiei, nu putem interzice dreptul la protest. Mai ales cand ies 250.000 de oameni intr-o piata in care incap de 3 ori mai putini. :)
Reply With Quote
Vechi 05.02.2017, 23:02:49
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Implicit

Concluzia e una creștinească și 100% în spiritul Evangheliei: digi e bun, rtv e rău, tefeliștii e deștepți și mai superiori ca hodorogii de la Cotroceni. Votul e kk, #strada e baza.
Heil.
Reply With Quote
Vechi 05.02.2017, 23:39:51
suslik suslik is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.10.2016
Religia: Alta confesiune
Implicit

Dragos a spus-o cel mai bine.
Daca ne va conduce, din strada, blestemata de "generatie Pokemon/tableta/fulgdenea", o sa o incurcam, Astia sint capabili sa isi lase bunicii sa fie eutanasiati, ca asa glasuiesc "sfintele sugestii" de la Babilon/Bruxelles.
Cei de la multinationale, daca e adevarat ca se iese "pe sarcina de servici la ordin", sint niste subiectivi batuti in cap. Unde naiba erau cind parintii lor erau dati afara prin privatizari frauduloase, facute de marii baroni cu complicitatea tuturor partidelor importante si tuturor structurilor de comanda si forta din tara asta?! Ha? Cind au aparat ei sa avem o industrie autohtona puternica, performanta, nici prea-prea, nici foarte-foarte, dar a noastra?! Da, bine, multi nici nu erau nascuti. Dar cei care erau in tema, si erau la virsta decizxiilor constiente si legale, ce faceau? Au facut lanturi umane in jurul acelor intreprinderi? Nu, ca e cool sa iti faca praf deopotriva Occidentul, Rusia, China, etc., prin tot felul de samasari, industria, agricultura, turismul, invatamintul, etc. Agitau chei in piata Universitatii, ca aduce CDR lapte si miere gratis pe toate drumurile. Nu ma intelegeti gresit: nici vacile care indemnau minerii sa loveasca oameni in iunie 1990 nu sint mai bune cu nimic. Si da, stiu din sursa directa ca sistemele de irigatii "ceausiste", care ne-ar fi salvat de multi ani secetosi, au fost distruse in primul rind de tarani timpiti, care credeau ca daca distrug ce e al statului comunist, si fura si aduc acasa diverse obiecte, aparate, resurse, etc., se vor intoarce la situatia ante-clectivizare. Uita ca colectivizarea e absolut necesara pentru agricultura moderna, dar mdoul in care a fost facuta a fost abslout criminal, iar modul in care a fost distrusaa fost absolut hotesc. Trebuia modernizata. Evreii au avut intelepciunea sa vada foloasele agriculturii cooperative, dovada existenta si succesul urias al kibbutzim din Israel. Noi nu sintem nici a mia parte ca ei, dar, macar la nivelul nostru, am fi putut avea o viziune, de schimbare, de munca si organizare. Nu, am preferat sa furam din avutia propriului nostru stat. Multinationalele, bancile si restul institutiilor imperialismului (occidental si nu numai) ar trebui sa isi tina naibii fleanca, pentru ca armata corporatva de ocupatie a fost principalul beneficiar al unei Rominii devalizate de securime, si de o parte din masonerie si fostii activisti locali. Si unii, si altii sint niste nemernici. Au fost mina in mina!
Nu am votat vreodata si nu votez PSD, pentru ca partidul asta are cel putin doua fetze. Si ei au participat la distrugerea Rominiei, prin o parte din baronii lor.
Stiti ceva? Poporul romin se sinucide, lent si sigur. A inceput cu genocidul nenascutilor (si chiar al nou-nascutilor), a continuat cu mineriadele, privatizarile frauduloase, si acum...asta.
Facem parte dintr-un popor suicidar, si mai nimeni nu vedem asta.

Thread Tools
Moduri de afișare