![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Orice lucru despre care Tapalaga iti spune ca e bun, e un lucru rau. Ba s-ar putea ca Pruteanu sa se rasuceasca in mormant cand vede cat de mult tii la MCV.
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
P.S. Nici măcar dracul nu spune doar minciuni.
|
|||
|
|||
![]()
Exact! De fiecare data, uite-te la ce sustine Tapalaga sau Tismaneanu si crede exact contrariul. Poate nu merge 100% dar o sa fii de partea adevarului de mult mai multe ori decat in prezent.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Sigur. Cu încredere neîndoielnică în iuliu46 de pe forumul creștin-ortodox. :) Pastila asta trebuie luată pe negândite.
Spre deosebire de cele primite de la Tăpălagă, pe care nu le iau pe mintea goală.
|
|||
|
|||
![]()
Pai le cam iei cu mintea goala. Ca uite, eu ti-am spus acum mai bine de o saptamana ca piata e Coreea de Nord si abia apoi s-au gandit aia sa faca steaguri din trupurile oamenilor.
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dușmanii cei mai periculoși (sau singurii) nu sunt în afară, pentru că aceștia nu te pot atinge decât în vulnerabilitățile pe care tu singur le lași descoperite.
|
|||
|
|||
![]()
Perfect deacord cu tine! Excelent spus! Desigur, cu exceptia cand e vorba de ocupatie armata si sa speram ca nu vom mai trece prin asa ceva.
|
|