Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa Romana

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.02.2017, 12:22:43
suslik suslik is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.10.2016
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lancelot Vezi mesajul
eu incerc sa fiu cat mai sincer atunci cand scriu ceva, nu ma bat cu pumnul in piept, despre fapte nu vorbesc, pentru ca nu cred ca as avea ce sa spun. am fost si sunt un pacatos. asta e situatia, ramane sa fiu judecat.

dar nu eu sunt problema ci aceia care spun ca restul sunt eretici sau pagani, numai ei sunt cei drept credinciosi! ei sunt "sfintii", ei si numai ei. cei 220 de milioane de ortodocsi. iar dintre acestia iata ca se ridica ultimii (dar nu cei din urma) schismatici, nepomenitorii nostri, de pe forum si din afara lui, cei care se inchina preotilor lor pe care-i numesc "sfinti" si care spun ca de fapt cei 220 de milioane se indreapta catre pierzanie si ca numai ei, cei cativa, stiu drumul bun, adica numai ei vor scapa de iad...

in ceea ce priveste cipurile diavolesti, noi n-o sa le apucam, dar peste o generatie doua vor fi ceva obisnuit, cu toate vaicarelile credinciosilor, fie ei "drepti" sau nu. daca credeti altceva va inselati, asa cum s-au inselat toti habotnicii crestini, de doua mii de ani incoace. viata are cursul ei, ieri va plangeati de becurile diavolului astazi de cipuri... ca p'aia cu bancomatele n-o mai pomenesc... de la focurile grecesti si pana la cipuri atat au stiut "dreptii" sa spuna, semnul diavolului, lucifer, antihristul, etc, dar viata nu s-a oprit acolo, tehnologia a evoluat, viata omului s-a schimbat, omul insusi s-a transformat. credeti ca in rau? duceti-va tata in jungla si claditi-va propria societate, libera de antihrist sau, v-am mai zis, faceti o revolutie, instaurati teocratia, puneti un preot d'ala schismatic sef si trecem oficial la fundamentalism ortodox.

ps.poate ma enervez si incep sa va fac o antologie a fanaticilor eretici fugiti din ortodoxie, care tot asa ziceau, ca numai ei sunt aia bunii si incep cu castratii...
Va felicit pentru ideea subliniata, nu e deloc rau un nou topic pe aceasta tema. Schismaticii care au iesit din BO au fost/sint, practic toti, oameni cu bug-uri mari in procesele logice.

Thread Tools
Moduri de afișare