![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
K. Iohannis a pierdut definitiv casa din centrul Sibiului. Ghinion. :)
|
|||
|
|||
|
Trebuie sa-l tina aia in lesa. Acum si lui si sotiei li se poate face oricand dosar penal. ( bine, lui mai putin ca desi facea gargara ca renunta la imunitate, tot o are ). Dar mandatul se mai si termina.
|
|
|
||||
|
||||
|
Ori asta, ori judecătorii sunt liberi...
|
|||
|
|||
|
Aia cativa care au dat solutia sau judecatorii in general. E posibil sa fie si o asa minune, la fel cum e posbil sa nu fim singuri in univers ca tocmai a anuntat NASA ca a gasit niste planete pe care s-ar putea afla apa si stim toti ca unde e apa sunt macar mormoloci. |
|
|
|||
|
|||
|
Bingo !
http://www.digi24.ro/stiri/actualita...luminii-674870 Ce sila imi e de tinerii mei compatrioti. Ar fi amuzant daca s-ar intampla intr-o alta tara, nu e amuzant cand vezi ca ai tai se baga singuri cu capul in jug. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
||||
|
||||
|
Pardon, Nasa tocmai a anunțat că descoperit o civilizație extraterestră. Nasulia e că formată doar din femei și nu ne putem înțelege cu ea (civilizația).
|
|||
|
|||
|
O civilizatie. Ca pe Pamant numai civilizatie nu e. S-a vindecat si locul. :)
|
|
|
|||
|
|||
|
Sa-i faca si mecla lui Tusk ala ca poate se imbuneaza si ne baga in Schengen. Ca fara Schengen suntem pierduti.
Din pacate pentru noi si aia din guvern sunt la fel de slugi ca si aia de afara asa ca pot face si ministrii 2-3 stelute lejer, ca-s multi. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Primarii noștri zic da, cum să nu? Iau banii, cumpără mulțime de containere, cer oamenilor să se învețe cu depozitarea selectivă, dar după ridicarea containerelor le amestecă pe toate și le duc grămadă la groapa de gunoi. Cum UE nu e proastă, consecințele vor apărea după câțiva ani, iar populația va suporta și poluarea, și cheltuielile. Așa și cu Justiția: Reduceți corupția! Da, cum să nu? Politicienii noștri, însă, la vârf, au zis probabil, cel puțin la început: Trebuie să-i dăm UE niște corupți. Și atunci au devenit selectivi, că aveau de unde alege. Așa ne punem singuri piedică de când ne știm, că suntem maeștri la a ne preface că facem ceva.