Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Alte discutii > Homosexualitatea
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 24.02.2017, 01:20:06
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Principiile crestine le aplica crestinii asa cum le convine lor. Daca nu esti crestin ce treaba ai cu asta ? Esti gay si esti suparat ca iti zice vreun crestin ca ajungi in iad ? Pai daca nu crezi in iad ce iti pasa ? Da-l incolo, traieste-ti viata la maxim ca doar una ai. :)
Reply With Quote
Vechi 24.02.2017, 04:07:05
Alex89 Alex89 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 14.02.2017
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Principiile crestine le aplica crestinii asa cum le convine lor.
Multumesc pentru sinceritate.
Citat:
Daca nu esti crestin ce treaba ai cu asta ? Esti gay si esti suparat ca iti zice vreun crestin ca ajungi in iad ? Pai daca nu crezi in iad ce iti pasa ? Da-l incolo, traieste-ti viata la maxim ca doar una ai. :)
Un citat care imi place, legat de interventia intr-o problema care nu te priveste direct (se aplica prea putin in acest context):
"Când naziștii au venit sa îi ia pe comuniști, n-am scos o vorba. Nu eram comunist. Când i-au arestat pe social-democrați, am tacut. Nu eram social-democrat. Când au venit sa îi ia pe sindicaliști, nu am protestat. Nu eram sindicalist. Când au venit sa îi ia pe evrei, nu m-am revoltat. Nu eram evreu. Când au venit sa ma ia pe mine, nu mai rămăsese nimeni, care să-mi ia apărarea." Martin Niemöller
Reply With Quote
Vechi 24.02.2017, 09:32:54
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Alex89 Vezi mesajul

Un citat care imi place, legat de interventia intr-o problema care nu te priveste direct (se aplica prea putin in acest context):
"Când naziștii au venit sa îi ia pe comuniști, n-am scos o vorba. Nu eram comunist. Când i-au arestat pe social-democrați, am tacut. Nu eram social-democrat. Când au venit sa îi ia pe sindicaliști, nu am protestat. Nu eram sindicalist. Când au venit sa îi ia pe evrei, nu m-am revoltat. Nu eram evreu. Când au venit sa ma ia pe mine, nu mai rămăsese nimeni, care să-mi ia apărarea." Martin Niemöller
Pai se potriveste ca nuca in perete. Cine vrea "sa-i ia" pe homosexuali ? Ca eu nu vad pe nimeni, te vad doar pe tine ca ne intrebi de ce nu-i luam.
Reply With Quote
Vechi 24.02.2017, 15:17:04
gpalama's Avatar
gpalama gpalama is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.02.2010
Implicit

Dar exact ce vrei tu de la problema asta???
Fizic nu e nimic spectaculos... piele pe piele frecata ...
Insa moral e degradant pt ca nu e firesc, e scarbos.
Si este explicit marcat ca fiind interzis.

Cauti o explicatie?
Simplu: cateva lucruri nu se fac pt ca nu se fac
Reply With Quote
Vechi 26.02.2017, 04:22:15
Alex89 Alex89 is offline
Junior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir Vezi mesajul
Pe baza Legii in vigoare. Pe baza Legii noi. A se citi, de exemplu, Romani 1:26-28.
"Și, deși cunosc hotărârea lui Dumnezeu, potrivit căreia cei ce înfăptuiesc astfel de lucruri sunt vrednici de moarte, ei nu numai că le fac, ci îi și încuviințează pe cei ce le înfăptuiesc."
Romani 1:32
Se pare ca Legea noua este de acord cu Legea Veche. Hotararea lui Dumnezeu este inca in viguare: homosexualii sa moara.

Citat:
Pai se potriveste ca nuca in perete. Cine vrea "sa-i ia" pe homosexuali ? Ca eu nu vad pe nimeni, te vad doar pe tine ca ne intrebi de ce nu-i luam.
Pai Biblia vrea "sa-i ia" pe homosexuali.
Mi se pare ca pozitia Bibliei legata de homosexualitate e cel mai bine contracarata prin chiar prezentarea sincera a acestei pozitii, care este atat de cruda incat insasi Biserica se distanteaza de propria Sfanta Scriptura.

Citat:
În prealabil postat de gpalama Vezi mesajul
Dar exact ce vrei tu de la problema asta???
Fizic nu e nimic spectaculos... piele pe piele frecata ...
Insa moral e degradant pt ca nu e firesc, e scarbos.
Si este explicit marcat ca fiind interzis.

Cauti o explicatie?
Simplu: cateva lucruri nu se fac pt ca nu se fac
E marcat ca fiind interzis explicit sub pedeapsa mortii. Sunt indignat ca Biserica si crestinii se descotorosesc de Biblie in aceasta chestiune.

Last edited by Alex89; 26.02.2017 at 05:11:01.
Reply With Quote
Vechi 26.02.2017, 16:27:25
flying's Avatar
flying flying is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.03.2010
Locație: MIGREZ PRIN DIFERITE LOCURI ALE INIMII IN CAUTAREA LUI DUMNEZEU
Arrow

Citat:
În prealabil postat de Alex89
Mi se pare ca pozitia Bibliei legata de homosexualitate e cel mai bine contracarata prin chiar prezentarea sincera a acestei pozitii, care este atat de cruda incat insasi Biserica se distanteaza de propria Sfanta Scriptura.
Citat:
În prealabil postat de Alex89
E marcat ca fiind interzis explicit sub pedeapsa mortii. Sunt indignat ca Biserica si crestinii se descotorosesc de Biblie in aceasta chestiune.
...cum spuneam,logica nu e punctul tau forte: "Ați auzit că s-a zis[x] Eu însăspun vouă:[y]".

E ca si cum ai spune unui copil de 5 ani ca e ipocrit ca nu mai e sugar ...Da, e chiar oripilant cum de un adult se descotoroseste de sanul mamei desi il considera chiar important cand era bebelus.

Vino si tu mai pregatit ca sa para ca avem o discutie intre adulti...

Vechi 26.02.2017, 22:11:33
gpalama's Avatar
gpalama gpalama is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.02.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Alex89 Vezi mesajul
"
Pai Biblia vrea "sa-i ia" pe homosexuali.

Biblia = o colectie de carti. VT & NT. O Lege Veche si una Noua.

Poti te rog sa-mi arati in legea noua care este legea curenta unde este scris despre moarte, despre omor?

Te incurci singur in cuvinte...
Reply With Quote
Vechi 27.02.2017, 04:07:18
Alex89 Alex89 is offline
Junior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de gpalama Vezi mesajul
Biblia = o colectie de carti. VT & NT. O Lege Veche si una Noua.

Poti te rog sa-mi arati in legea noua care este legea curenta unde este scris despre moarte, despre omor?

Te incurci singur in cuvinte...
"Și, deși cunosc hotărârea lui Dumnezeu, potrivit căreia cei ce înfăptuiesc astfel de lucruri sunt vrednici de moarte, ei nu numai că le fac, ci îi și încuviințează pe cei ce le înfăptuiesc."
Romani" 1:32
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare