![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Principiile crestine le aplica crestinii asa cum le convine lor. Daca nu esti crestin ce treaba ai cu asta ? Esti gay si esti suparat ca iti zice vreun crestin ca ajungi in iad ? Pai daca nu crezi in iad ce iti pasa ? Da-l incolo, traieste-ti viata la maxim ca doar una ai. :)
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
"Când naziștii au venit sa îi ia pe comuniști, n-am scos o vorba. Nu eram comunist. Când i-au arestat pe social-democrați, am tacut. Nu eram social-democrat. Când au venit sa îi ia pe sindicaliști, nu am protestat. Nu eram sindicalist. Când au venit sa îi ia pe evrei, nu m-am revoltat. Nu eram evreu. Când au venit sa ma ia pe mine, nu mai rămăsese nimeni, care să-mi ia apărarea." Martin Niemöller |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Dar exact ce vrei tu de la problema asta???
Fizic nu e nimic spectaculos... piele pe piele frecata ... Insa moral e degradant pt ca nu e firesc, e scarbos. Si este explicit marcat ca fiind interzis. Cauti o explicatie? Simplu: cateva lucruri nu se fac pt ca nu se fac |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Romani 1:32 Se pare ca Legea noua este de acord cu Legea Veche. Hotararea lui Dumnezeu este inca in viguare: homosexualii sa moara. Citat:
Mi se pare ca pozitia Bibliei legata de homosexualitate e cel mai bine contracarata prin chiar prezentarea sincera a acestei pozitii, care este atat de cruda incat insasi Biserica se distanteaza de propria Sfanta Scriptura. Citat:
Last edited by Alex89; 26.02.2017 at 05:11:01. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Citat:
E ca si cum ai spune unui copil de 5 ani ca e ipocrit ca nu mai e sugar ...Da, e chiar oripilant cum de un adult se descotoroseste de sanul mamei desi il considera chiar important cand era bebelus. Vino si tu mai pregatit ca sa para ca avem o discutie intre adulti...
|
||||
|
||||
|
Citat:
Poti te rog sa-mi arati in legea noua care este legea curenta unde este scris despre moarte, despre omor? Te incurci singur in cuvinte... |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Romani" 1:32 |
|
|