![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]()
Un crestin intreaba pe un pustnic: Parinte e bine in postul mare sa postim in prima si ultima saptamana?
Zice pustnicul: E ca si cum ti-ai pune caciula pe cap si pantofi in picioare si restul gol fara haine. Mi-a placut mult gandirea asta. Cam asa e or postesti or nu mai postesti.
|
|||
|
|||
![]()
Sora Hartford,cunosc un frate de la Oastea Domnului,lucreaza ca zidar,tencuieli,pus faianta etc un om cu suflet mare. L-am vazut cat efort depune in timpul unei zile.Ptr el ar fi aproape imposibil sa ridice de roaba,betoniera tot postul. Deci, in cazul lui duhovnicul a randuit, ca e bine asa cum ati spus ,tine prima si ultima saptamana din post.
Nu ar putea duce munca asta fizica atatea saptamani.
http://www.cuvantul-ortodox.ro/2011/...-ca-pe-erezii/ "Când am ieșit pe ușa care mă purta spre libertate, am știut că dacă nu las ura și amărăciunea în spate, voi continua să fiu în închisoare".-Nelson Mandela |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Post usor iti doresc.