![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Prigoana Pr.Vasile din satul Dochia. Axion https://www.youtube.com/watch?v=JFKtCJgxZoQ |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ceea ce în opinia ta e bine în fata lui Dumnezeu s-ar putea sa nu mai fie atât de bine. Și ar trebui sa te gândești cum vede Dumnezeu ,,binele" tău. Contează! |
|
|||
|
|||
![]()
Iar iti fileaza cipul, iar te folosesti gresit de Numele Domnului. Teama de El le e frica numai nemernicilor, afla de la mine. Pot face milioane de matanii, tot degeaba.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Despre tine nu comentez, căci nu e treaba mea sa te judec. Dacă ramai în Adevăr sau dacă te desparti de el, pentru Dumnezeu le faci si pentru sufletul tău. Dumnezeu hotărăste starea sufletului nostru, nu oamenii. Spre rusinea mea, nu prea fac metanii din cauza leneviei si a unor probleme de sănătate. Daca îti este mila de nemernicia mea, fa o metanie pentru mine si roaga-te sa mă lumineze Dumnezeu. Last edited by antoniap; 16.03.2017 at 08:24:56. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mie oamenii astia imi provoaca aceleasi frica, suspiciune, dispret si ura ca si sectele apocaliptice sau ufolatre. Instinctiv. Iar eu imi ascult instinctele: nu ma inseala vreodata.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Sfintii se vad pe ei pacatosi, desi sunt mult mai putin pacatosi decat alti oameni. Cu cat cineva e mai departe de credinta si Biserica se vede curat si fara pacate. Si eu cand eram agnostic nu ma vedeam ca as avea vreun pacat.
|
|