![]() |
![]() |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Păi Zeus nu "dădea" fulgere ?
Îngerii căzuți nu dau ploaie sau alte fenomene în urma rugăciunilor șamanilor, sau a dansului paparudei ? Faci în continuare o confuzie între "creație" și "fenomen". Fenomen înseamnă un eveniment observabil. Citat:
Citat:
După logica ta, dacă un italian s-a rugat la mormântul Sf. Nicolae din Bari, înainte de schismă, și s-a întâmplat o minune de vindecare, e de la Dumnezeu, dar dacă se roagă astăzi la același mormânt și se întâmplă o minune, e de la diavol. La fel pot și eu să spun că până la Schismă Focul Sfânt a fost trimis de Dumnezeu, iar după schismă de "îngerii căzuți". În fine, cred că am demonstrat ceea ce era de demonstrat. Lumina Sfântă nu poate fi o dovadă irefutabilă a adevărului ortodoxiei decât dacă este judecată întemeiul unor criterii interne stabilite tot de ortodoxie, deci este un argument circular - adică o eroare logică.
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi |
|
|