![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Prigoana în numele iubirii? Asta e inventie ecumenista. Credinta ortodoxa o apară cine o pretuieste. Puterea ei nu este de la oameni, ci de la Dumnezeu. Ortodoxia n-a pierdut puterea niciodată si nu o va pierde, indiferent cati vor prigoni Biserica lui Hristos. Biserica se afla acolo unde e Adevarul. Ortodocsii nu lupta pentru putere, ci pentru pastrarea credintei ortodoxe. Cine vrea putere de la oameni o va obtine. Dar cu ce pret? Ecumenistii au dorit putere de la oameni si au obtinut-o. Acum sa vedem ce fac cu ea... Last edited by antoniap; 20.03.2017 at 23:34:43. |
|
|
|||
|
|||
|
Thank you Yoda! :)
Citat:
Daca o sa existe candva in viitor vreun sinod macar la fel de reprezentativ ca si ala din Creta care o sa-i declare pe cei din Creta eretici, discutam atunci. Deocamdata cei care gresesc mai tare sunt aia care cred ca lupta pentru pastrarea credintei si care tipa ca-s prigoniti. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
schismaticii astia sunt si banditi, dupa cum se vede, asa au furat ei proprietatea BOR?
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Dacă Biserica unei parohii este sfințită de BOR, înseamnă ca Biserica e a BOR? Așa, cu teren cu tot? Poate ca acest teren e dat de cineva care n-are chef de ecumenisme. E o problema delicata în care exista argumente de natura juridica în defavoarea BOR. O spun specialiștii în drept, nu eu. Comunitatea investește intr-o biserica pentru a beneficia de slujbe ortodoxe. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Nu te gandesti ca e posibil sa gresesti ? Am observat ca de-a lungul timpului ai crezut in tot felul de prostii cum a fost aia cu supermemorandumul. Nu crezi ca e posibil ca oamenii aia de la care te informezi sa aiba alte interese si sa nu fie cei mai buni crestini de pe lumea asta ? |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Dar intr-o discuție despre ortodoxie, nu avem nevoie de majoritate, ci de adevăr. Cat despre supermemorandum, mai vorbim peste patru ani. Nu l-am redactat eu, dar daca greșesc, caut o forma de pocăință pentru ca am crezut ce e scris acolo. Unii simt pe pielea lor ceea ce altora li se pare fantastic. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Crezi ca daca ar conduce aia care sunt liderii vostri ar misca vreunul in front ? Crezi ca daca ar fi o grupare care din diferite motive i-ar contesta in modul asta extrem nu ar fi tot "prigonita" ? E firesc sa se intample asta. Nu e firesc sa existe debandada, sa faca fiecare ce vrea si sa fie lasati in pace ca sa nu spuna ca-s prigoniti. :) |
|
|
|||
|
|||
|
Antonia, lasa prostia cu "crucea lui Baphomet". E o timpenie la fel de mare ca si cea cu cipurile-ca-(pre)pecete.
E crucea normala, cum ai vrea sa fie? Ca si crucea ruseasca, toate? E stupid.