Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Spiritualitatea ortodoxa
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.04.2017, 00:41:34
Lancelot Lancelot is offline
Banned

Data înregistrării: 04.01.2017
Implicit

Jonnyw2013, am obosit cu becali asta. in fond e treaba voastra si gata, nu inteleg insa cum e posibil sa-l apreciati cand il vedeti cantand imnuri ortodoxe si impartind bani cersetorilor care se bat pe ei in fata lui. aveti impresia ca o face pentru ei? sau cand il auziti cum spune cu gurita lui unui bandit sa nu mai fure de la machidoni! adica de la romani poa sa fure cat vrea muschiu lui de hot!
Reply With Quote
Vechi 19.04.2017, 22:41:49
Jonnyw2013 Jonnyw2013 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.02.2015
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lancelot Vezi mesajul
Jonnyw2013, am obosit cu becali asta. in fond e treaba voastra si gata, nu inteleg insa cum e posibil sa-l apreciati cand il vedeti cantand imnuri ortodoxe si impartind bani cersetorilor care se bat pe ei in fata lui. aveti impresia ca o face pentru ei? sau cand il auziti cum spune cu gurita lui unui bandit sa nu mai fure de la machidoni! adica de la romani poa sa fure cat vrea muschiu lui de hot!
Ai obosit "mititelul " de tine?... Te-ai stresat asa tare, te-ai stresat, de nici nu mai poti dormi! Oh bietul de tine!... Ce stres domnule, ce nebunie! ... :-)))
Pai, pareai ca ai o lista dinaia teribila cu omul asta! Ca nu e nimic bun in viata lui, numai escrocherii?...
Vechi 19.04.2017, 23:51:35
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Jonnyw2013 Vezi mesajul
Ai obosit "mititelul " de tine?... Te-ai stresat asa tare, te-ai stresat, de nici nu mai poti dormi! Oh bietul de tine!... Ce stres domnule, ce nebunie! ... :-)))
Pai, pareai ca ai o lista dinaia teribila cu omul asta! Ca nu e nimic bun in viata lui, numai escrocherii?...
am obosit pentru ca trebuie sa argumentez evidenta.
Reply With Quote
Vechi 20.04.2017, 11:37:11
Banned

Implicit

Citat:
numai escrocherii?...
pe asta n-o stiam:

http://www.gandul.info/gigi-becali-a...-16226931.html
Reply With Quote
Vechi 20.04.2017, 12:23:13
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
haha, tare tare ..

lasa ca stie Dumnezeu de ce face asta, cine stie, poate cu 2% din banii de pe terenul manastirii mai ridica 2 case la saraci sa i se duca buhul de crestin drept si milostiv.

Apropo:

http://manastirea_christiana.crestinortodox.ro/

Last edited by AlinB; 20.04.2017 at 12:25:51.
Reply With Quote
Vechi 20.04.2017, 21:59:01
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
haha, tare tare ..

lasa ca stie Dumnezeu de ce face asta, cine stie, poate cu 2% din banii de pe terenul manastirii mai ridica 2 case la saraci sa i se duca buhul de crestin drept si milostiv.

Apropo:

http://manastirea_christiana.crestinortodox.ro/
Oare crezi ca nu este autentic Aline? Adica ca o face ptr gura lumii? Nu stiu poate sunt eu prea increzator, dar eu cred ca traieste cee ce spune. V-am spus nu stiu exact viata lui din trecut, desi daca te-ai spovedit impartasit,ti-ai facut canonul si ai incercat sa faci bine apoi eu cred ca este OK.
Vechi 20.04.2017, 22:23:17
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
Oare crezi ca nu este autentic Aline? Adica ca o face ptr gura lumii? Nu stiu poate sunt eu prea increzator, dar eu cred ca traieste cee ce spune. V-am spus nu stiu exact viata lui din trecut, desi daca te-ai spovedit impartasit,ti-ai facut canonul si ai incercat sa faci bine apoi eu cred ca este OK.
Ce usor adoarme constiinta cu un vin bun...
Nema responsabilitate personala, am lasat-o la duhovnic, este OK.

Nici macar in fata unei asa evidente izbitoare, n-avem o trasarire asa, macar..sa-i trecem cu vederea ticalosia, ca are si indulgenta la mana, cumparata cu banii furati, pardon, act de spovedanie si impartasanie (oare?)

Daca saracul nu poate mai mult si asa crede el ca asa e bine? Atunci este OK.

La faze din astea, pe buna dreptate chiar si unul ca Lancelot se simte calcat pe nervi, poate chiar nervii lui morali sunt mai sanatosi decat ai tai, doar ca el nu stie sa se foloseasca cum trebuie de ei.

Last edited by AlinB; 20.04.2017 at 22:43:09.
Reply With Quote
Vechi 21.04.2017, 22:56:56
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Ce usor adoarme constiinta cu un vin bun...
Nema responsabilitate personala, am lasat-o la duhovnic, este OK.

Nici macar in fata unei asa evidente izbitoare, n-avem o trasarire asa, macar..sa-i trecem cu vederea ticalosia, ca are si indulgenta la mana, cumparata cu banii furati, pardon, act de spovedanie si impartasanie (oare?)

Daca saracul nu poate mai mult si asa crede el ca asa e bine? Atunci este OK.

La faze din astea, pe buna dreptate chiar si unul ca Lancelot se simte calcat pe nervi, poate chiar nervii lui morali sunt mai sanatosi decat ai tai, doar ca el nu stie sa se foloseasca cum trebuie de ei.
M-a indus in eroare si adresa aia de ai dat-o ,ca daca dadeai adresa aia, in care spune ca a trimis pe nepotul sau cu buldozerele la Manastire, altfel vedeam treaba de la inceput.Nu stiu ,sunt cam dezamagit.Mai ales ca nu a luat nici o pozitie publica legat de treaba asta ,nu a explicat nimic de ce a facut lucrurile astea.
Dar spui de responsabilitatea lasata la duhovnic.Erau mai demult duhovnici severi si ptr cei care conduceau tara, si ii trezeau la realitate. Macar acolo poate fi bagat omul la dus rece.Dusul ala e spre mantuire, daca e in spiritul Adevarului.
Vechi 20.04.2017, 15:51:55
flying's Avatar
flying flying is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.03.2010
Locație: MIGREZ PRIN DIFERITE LOCURI ALE INIMII IN CAUTAREA LUI DUMNEZEU
Arrow

Citat:
Nu crezi ca e cazul sa te stergi la gura inainte sa faci pe invatatorul?

Pana cresti mare,cred ca e cazul sa te concentrezi asupra ta...Stiu ca nu vezi si nu simti ca esti murdar pe gura si ,uitandu-te in oglinda,crezi ca ala pe care il vezi e altcineva,nu tu...

Nu il apar pe Becali,dar el are mai multe circumstante atenuante decat tine.Anonimitatea si micimea ta ar trebui sa te indemne la smerenie si bun simt,dar tu te porti la fel ca Becali.In conditiile astea nu vreau sa ma gandesc cum s-ar purta unul ca tine cu banii si mediul lui Becali.
Vechi 20.04.2017, 16:04:41
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de flying Vezi mesajul

Nu il apar pe Becali
evident ca nu-l aperi, ii faci galerie.

hai, treci la spovedit ca iar ai comis-o!
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare