Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa Romana
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.04.2017, 10:36:52
suslik suslik is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.10.2016
Religia: Alta confesiune
Implicit

NU o spun ca pe un fapt cert, nici nu as avea cum, dar am impresia tot mai puternica ca miscarea nemaipomenita :) este o alta operatiune a blestematelor de servicii secrete mai degraba straine.
Vechi 19.04.2017, 10:39:48
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Începând cu dracii.
Reply With Quote
Vechi 19.04.2017, 11:03:58
suslik suslik is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.10.2016
Religia: Alta confesiune
Implicit

Corect, Dragos: arhiconii cu doctoratul in schisme. Se pare ca le-a fost lene, si au copiat (mai mult de 5%!) modelul raskolului, calat pe o structura acefala (ca la monofizitii preseverieni). Colegul P&C este foarte documentat si catehizat, bravo lui. A avut dreptate cind a amintit de "acefali" i raport cu nefericitii astia. Bine, cap nu au ei, si nu doar in sens de episcop...Sau au cap, dar acolo inauntru o fi culmea neuroentropiei...
Vechi 19.04.2017, 11:26:39
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de suslik Vezi mesajul
NU o spun ca pe un fapt cert, nici nu as avea cum, dar am impresia tot mai puternica ca miscarea nemaipomenita :) este o alta operatiune a blestematelor de servicii secrete mai degraba straine.
Daca vorbești despre mișcarea ecumenista, sunt de acord și eu.
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare