![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
De la Măn. Sf. Ilie din Loutraki am cumpărat o icoană a Sf. Efrem, care acum stă pe pian. După ce am ajuns de la Nea Makri, icoana mirosea a mir. Așa am știut că Sfântul ne-a primit rugăciunile de mulțumire.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Câte ore te antenezi la muzică pe zi ?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Depinde. Acum sunt în vacanÈă și nu mă presează repertoriul, mai mult timp petrec cu latura teoretică (istoria muzicii). Altfel, specializarea la care sunt eu se cheamă muzicologie, totul despre muzică. Geneza lucrărilor, istoricul, încadrarea stilistică, analiza. Citesc și scriu despre muzică (inclusiv critică muzicală). Aici stau uneori și câte opt-zece, când sunt restantă cu textul. În zilele normale, scriu mai puțin și studiez maximum trei ore pe zi la pian (care e o materie minoră la secția mea). Când eram în clasa a șaptea, pe de altă parte, studiam într-o zi de week-end și cinci-șapte ore pe zi.
"Mergeți și propovăduiți Evanghelia. Dacă va fi nevoie, folosiți și cuvintele." Last edited by Bucuriepedrum; 18.08.2017 at 22:38:11. |
|