![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Sa iasa in societate unde?
Crezi ca poti gasi partenerul ideal batand barurile?
|
|||
|
|||
![]()
Doar în baruri îți mai poți găsi jumătatea? :)
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu, se mai întâmplă și la semafor.
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Depinde ...daca esti pe jos sau intr-o dacie, mai greu
![]() Oricum, bati strazile pana o gasesti. Important e sa ai doar o mana si un picior iar ea celelalte.. :) Mai in gluma mai in serios, expresia "jumatatea" presupune ca tu sa nu fii un om intreg si din pacate relatiile intre "jumatati" sunt prin definitie handicapate.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 12.10.2017 at 11:35:22. |
|
|||
|
|||
![]()
...:)) Da, la asta nu m-am gândit, dar uite că se poate și în altă parte.
Rectific: Doar în baruri îți mai poți găsi partenerul? Last edited by simpllu; 12.10.2017 at 11:41:40. |
|
||||
|
||||
![]()
Voi gândiți cam departe. Părinții mei erau colegi de serviciu, așa s-au cunoscut. E doar un exemplu.
Nu e cazul să bați orașul cu anii ca să te căsătorești. Oricum îl bați, dar din alte rațiuni. :))
|
|||
|
|||
![]()
In acest fel s-au cunoscut aproape toti inainte, cand nu exista internet.
|
|
|||
|
|||
![]()
Poti iesi la pescuit dar putine sanse sa gasesti o pescarita :))
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 12.10.2017 at 12:36:49. |
|
|||
|
|||
![]()
...:)) Bun așa.
|
|