Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.10.2017, 20:55:35
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Jonnyw2013 Vezi mesajul
La un moment dat(pe ultimele 10-20 de pagini) vorbeati despre botezul copiilor,altundeva despre sfintirea masini ,obiecte etc, dar nu despre subiectul in cauza.Si asta se lungise pe oarecate pagini. Pe multe forumurii sunt reguli clare ,ai deraiat de la subiect ti-au atras atentia.
Tu ai spus altceva, respectul fata de initiatoarea subiectului, despre asta am scris eu: " Cei doi Simpllu si Catalin2 nu au realizat, ca de fapt au aratat o lipsa de respect fata de persoana respectiva, vorbind despre "cai verzi pe pereti" la topicul asta."
Citat:
În prealabil postat de Jonnyw2013 Vezi mesajul
Hai vreau sa premiez pe cineva .Hai dragilor is sanse cat de cat sa va vad impacati? Hai dau un premiu? Chhiar daca in realitate voi imi dati un premiu, ca am sa vad ca se poate intelege lumea si pe Internet.
Intentiile tale sunt bune, dar ceea ce spui tu tine mai mult de utopie (ma refer la intelegerea pe internet). E ca si cum ai spune ca nu ar mai fi nevoie de justitie si politie in lumea reala, oamenii se pot intelege intre ei si asa. S-ar putea intampla asa ceva? Nu, doar in mod utopic, pentru ca ar presupune ca toti oamenii sa fie la fel de buni si cu bune intentii. Asa e si pe internet, exista un set de reguli si cineva care trebuie sa aiba grija sa fie respectate si sa existe respect. Daca nu se intampla asta si e lasat totul la voia intamplarii se intampla la fel ca in viata reala daca n-ar exista politie si justitie: politica pumnului. Pentru ca exista oameni diferiti, unii mai agresivi, unii mai rautaciosi, etc. Deci buna ordine e doar in puterea adminului sa o faca, doar el are si mijloacele necesare. Daca nu o face vor domina persoanele mai agresive si vor incerca sa faca legea proprie. Iar singura cale de intelegere pentru ceilalti ar fi sa se supuna si sa nu le contrazica.
Reply With Quote

Tags
casatorie

Thread Tools
Moduri de afișare