![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
nu pot sa nu remarc faptul ca fundamentalistii sunt antivaccinare.
|
|
|||
|
|||
![]()
...)) Dreptul la libertatea de a alege sună mai nou a fundamentalism.
|
|
|||
|
|||
![]()
te doare-n... cot ca tu negi dreptul ala altora. si, evident, tot din cauza de fundamentalism.
si nu te-am vazut sa chemi la rascoala pentru ce se intampla prin husi sau in alta parte ca deh... ai ataca institutia. |
|
||||
|
||||
![]()
Luminatu-le, dacă mă incluzi și pe mine la "fundamentaliști", eu sunt contra vaccinării OBLIGATORII, nu antivaccinare. E o mică diferență, da' cine se mai încurcă de amănunte?
|
||||
|
||||
![]()
La altceva mă refeream: perpetuarea comportamentului antivaccin va duce la înmulțirea numărului de bolnavi (persoane nevaccinate, se înțelege).
|
||||
|
||||
![]()
Eu de unde să știu la ce te referi tu?
Pe de altă parte, repet: eu am ce am cu obligativitatea, nu cu vaccinarea propriu-zisă. Și nu, nu-s de părere că binele mulțimii primează în fața celui personal și că sunt acceptabile un anume număr mic de posibile efecte secundare.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Atunci ia sa vedem la ce mai putem folosi forta cand ideile lor nu ne convin..