![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
nici nu interveneam daca nu incepea cu pedeapsa divina. act artistic am zis aiurea pentru ca nu m-am gandit ca poate fi vorba despre un gest fara vreo semnificatie importanta, una e sa fi fost ce am crezut eu, o incercare artistica de prost gust, dar daca spui ca scena cu banana a fost doar o chestie obscena la liber... pai atunci ce e de blamat aici? vulgaritatea, obscenitatea unei fete rau educate, punct. pedeapsa divina, societate pusa la zid, descoperirea lui mesia in persoana lui putin... ce e cu tampeiile astea? vezi ca speculezi gresit ce scriu, m-ai intrebat ceva si ti-am raspuns, daca ar fi vorba despre superioritate, asta este a lor, tare mi-as dori sa am iarasi 15 ani. in orice caz, imi asum o vina. mare. niciodata nu mai scriu despre ceva daca nu vad materialul. dar detest astfel de chestii si am preferat sa nu vad. |
|
||||
|
||||
![]()
Eu am văzut doar niște poze, s-a făcut mare tămbălău pe facebook. Îți vine să plângi.
![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cine are cele mai multe aprecieri , spune-mi te rog ?
|
||||
|
||||
![]()
Foarte bine ai procedat și așa să faci tot timpul .
Felicitări!
|
|||
|
|||
![]()
Adevarul ca noi nici nu bagam in seama, anumite indreptari, daca nu apare "doctorul Suferinta", sa ne indrepte. "Doctorul" asta a in dreptat multi oameni. Cand incepe suferinta revenim si noi, si incercam sa ne indreptam viata.
http://www.cuvantul-ortodox.ro/2011/...-ca-pe-erezii/ "Când am ieșit pe ușa care mă purta spre libertate, am știut că dacă nu las ura și amărăciunea în spate, voi continua să fiu în închisoare".-Nelson Mandela |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Daca pot primi niste raspunsuri | andrei23 | Generalitati | 28 | 19.06.2011 18:13:32 |
Caut niste raspunsuri | NeInocentiu | Secte si culte | 108 | 18.04.2011 13:43:12 |
|