Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa Romana

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 15.11.2017, 17:50:32
Ali Baba Ali Baba is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.10.2017
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Tot eronat, de ce ti-e greu sa citesti cum a fost, dureaza cateva minute, mai putin decat sa scrii atatea mesaje pe tema asta. Dupa moartea fostului episcop s-a produs o cearta intre ortodocsi si arieni, Sfantul Ambrozie a venit ca sa-i impace. Astora le-a placut cum a vorbit si au vrut sa-l puna episcop, dar sfantul s-a impotrivit. Tu daca dispretuiesti si Biserica si sfintii ce credinta ai? Esti crestin dupa ureche? Viata Sfantului Ambrozie: https://doxologia.ro/viata-sfant/via...l-mediolanului
pai e fals, mincinos, ce scrie acolo.

eu nu dispretuiesc biserica si mi-ar parea tare rau sa creada cineva asta.
e adevarat, nu cred ca exista asa ceva, sfinti. toti astia, incepand cu petre si terminand cu cine vrei tu, au fost doar niste oameni.

eu doresc cu toata simtirea mea sa existe cu adevarat judecata de apoi, sa existe rai si iad, mai ales iad, pentru ca toti cei care au facut rau aici sa sufere macar dupa moarte si ca toti cei neprihaniti, care au suferit degeaba aici, sa fie primiti regeste acolo, sus.

in acelasi timp mi-l imaginez pe Hristos invatandu-ne despre iubire, uitandu-se mai ales la cei sarmani, venit pentru ei, inconjurat de ei, fara manie si plin de dragoste, si apoi vad toti sfintii astia facuti de om denaturand invataturile Lui.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Care sunt conditiile pt a te calugari? Ioanna Generalitati 135 23.10.2017 22:35:07
imbracamintea la calugari gheorghie Generalitati 12 09.09.2010 14:30:20
Falsii calugari puciosi, andreicozia Calugarul 0 20.04.2010 01:32:12
Marii calugari/duhovnici - de unde stiu sa sfatuiasca asupra problemelor laice? sophia Calugarul 322 26.06.2009 14:51:55