![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Io n-as da link -uri de pe site -ul ala.
|
|||
|
|||
![]()
Ai dreptate. Am încercat să mă limitez doar la știre. Se pare că nu există o altă sursă, decât fratele saccsiv. Am șters link-ul. :)
|
|
|||
|
|||
![]()
"fratele" sccsiv... :D
Acum, ideea este ca, daca va trece legea in forma ei cea mai tiranica, trebuie oprita din functionare. Dar, pentru asta trebuie cat mai multi avocati excelenti care sa colaboreze excelent.
|
|||
|
|||
![]()
Din cate stiu (Mihai ne poate lamuri cel mai bine) exista instrumente juridice pentru a opri o lege aberanta sa functioneze.
|
|||
|
|||
![]()
Luc Montagnier, profesorul care a descoperit virusul HIV și laureat al premiului NOBEL pentru Medicină, avertizează: Se intră în dictatura vaccinurilor! Cu această vaccinare riscăm să otrăvim puțin câte puțin toată populația care ne va urma
https://www.activenews.ro/externe/Lu...va-urma-147614 |
|
|||
|
|||
![]()
Mesajul unei mame pentru mass-media din România după ce un copil ar fi murit din cauza unui vaccin BCG: „Dacă vreți ca statul să aibă control asupra corpului fiecăruia dintre noi, fiți în continuare ambasadorii tăcuți sau vocali ai dogmei oficiale”
https://www.activenews.ro/stiri-sana...ficiale-147599 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De unde se vine cu cifrele astea aberante? :) "O mamă care a crezut în vaccinare. O mamă care Èi-a Èinut în braÈe fiica timp de câteva zile. Un copil perfect sănătos, care creÈtea cu laptele Èi dragostea mamei. Vaccinul BCG a avut nevoie doar de câteva ore să îi otrăvească trupul." Asa, conform carui expert medical lucrurile au decurs astfel? Adica ce expertiza a facut legatura intre BCG si deces? Nu de alta, dar cam toti sunt vaccinati BCG la nastere si nu mor pe capete din cauza asta. Cu astfel de "argumente" compromiti un demers care altfel ar fi bun si sustenabil. Se mira de tacerea altor categorii..pai nimeni cu scaun la cap nu se vrea asociat cu luari de pozitie de pe bazele astea.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
:)) Aiureli capsaloide. Cand aud de sakxiv sau de ectivniuz, dau la boboci.
|
|||
|
|||
![]()
Io nici numele ala nu l-as pronunta, d'apai sa mai pun un "frate" pe langa :)