Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.11.2017, 22:05:02
beliver's Avatar
beliver beliver is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.10.2008
Locație: Ardeal
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioan89 Vezi mesajul
Parintele meu duhovnic spune ca ma lupta gandurile mult si ca ma complic singur. Cum sa fac sa-mi linistes gandurile, sa nu mai despart firul in patru, sa nu mai pun la suflet tot ce fac ceilalti, tot ce zic si sa nu-i mai las sa-mi intre in suflet...

De exemplu, daca cineva tuseste, tuseste ca sa caute atentie... Daca cineva spune ceva..de ce a spus asa, poate a spus asa pt ca... Daca zice ca vine la mine un prieten si nu vine.....fac o drama...de ce nu a anuntat...putea sa anunte....cum sa fac sa scap de mine insumi? Asta e pe scurt...ca sa va faceti o idee. Uneori, situatia atinge stadii mult mai grave.

Sincer, nu-mi dau seama unde e pb; linistea mi-o gasesc rapid cand stau de vb cu parintele, dar mi-o pierd la fel de repede cand stau de vb cu lumea... ce se intampla?
Cred ca Parintele Arsenie Papacioc zicea de "satelitul Doamne".Adica daca apare o problema imediat spui Doamnë ,si Dumnezeu te ajuta.Dar si mai potrivit poate ca ar fi sa spui rugaciunea inimii ,adica "Doamne Iisuse Hristoase Fiul Lui Dumnezeu Miluieste-ma pe mine pacatosul".Vorbeste cu parintele duhovnic despre aceasta posibilitate ,poate ajuta.Iertare este doar o sugestie.Doamne ajuta!

Thread Tools
Moduri de afișare