![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pana atunci nicio biserica neoprotestanta nu avea cruce pe frontispiciu, insa de atunci incoace, aproape toate. Last edited by Penticostalul Traditional; 21.11.2017 at 20:12:32. |
|
|||
|
|||
![]()
Pare un fel de gluma, dar nu inteleg deloc ce vrei sa spui.
|
|
||||
|
||||
![]()
Stai liniștit, s-ar putea să fie doar că îți lipsește simțul umorului (în cel mai fericit caz).
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi |
|
|||
|
|||
![]()
Eu incerc sa te evit, de aceea nu-ti comentez aproape niciodata mesajele. Te rog sa te abtii d ela ironiile tale ieftine, eventual, daca nu poti rezista, sa le incerci pe familia ta sau apropiatii tai. Altfel o sa raportez fiecare mesaj de acest gen, asa cum o sa fac si cu acesta.
|
|
||||
|
||||
![]()
Dar nu era o ironie, nici ieftină, nici scumpă.
Ci doar o constatare a unei stări de fapt. Respectiv, că nu ai simțul umorului. Pe care, chiar, nu-l ai.
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi |
|
|||
|
|||
![]()
Al doilea mesaj raportat.
|
|
|||
|
|||
![]()
Iti dai seama ca tremura de frica, catalin2 cu degetul pe butonul nuclear.
|
||||
|
||||
![]()
Voi oricum nu credeți în puterea crucii.
|
|
|||
|
|||
![]()
Si ce vrea sa spună ca sunt condusi de papa ?!?
Dar Iisus nu ar putea sa conducă aceste biserici si să le comande deoarece sunt diferite si adevărul nu cred că e diferit. Si asta cum vine azi cu cruce mâine fără ? Deci mâine sau poimâine si cu icoane ? Cu sfântul perham sau cum l-o chema... |
|
|||
|
|||
![]()
Este atotputernic, fiule.
Si ce ar fi asa rau in icoane? |
|