![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]()
I-auzi! Și? S-a repetat figura?
Da' ce a înțeles? Chiar ce a vrut să zică bolborăsitorul, pardon, vorbitorul? Sau ce vrut fiecare? Dă și tu fată mai multe detalii, nu mă mai fierbe! ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Si la ortodocsi se vorbeste in limbi.
Cand un preot cu har predica si atinge inima taranului simplu si a unui intelectual, a celui intristat si a celui mandru, in acelasi timp. Ca de multe ori oamenii nu pot vorbi aceeasi limba fiind despartiti de educatia si trairea interioara. Si atunci cine are Duhul Sfant, ii va lumina si ii va uni vorbind deodata tuturor. Cine are Har, dintr-o privire patrunde omul pana la radacini. Si te asigur, ortodoxia a avut si mereu va avea asemenea oameni. Poate mai multi in alte vremuri si poate mai putini in vremuri actuale. Dar sunt acolo si se roaga pentru oameni si Biserica. |
|
|||
|
|||
![]()
Da. Ai intuit corect, frate Dragose.
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 22:32:16 |
Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 12:16:48 |
Vorbirea in limbi la penticostali... | lacrimi | Secte si culte | 2217 | 03.04.2012 13:35:20 |
Vorbirea despre Dumnezeu | George.m | Spiritualitatea ortodoxa | 28 | 02.02.2011 13:01:53 |
DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 17:09:10 |
|