![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]()
Mă referam la harismat/carismatic în înțelesul de membru al mișcării carismatice care nu este totuna cu Cultul Penticostal.
|
|
|||
|
|||
![]()
Pai eu sunt penticostal, nu carismatic.
Daca zici ca nu-s totuna, de ce ma acuzi aiurea? |
|
||||
|
||||
![]()
Eu te acuz că ții partea carismaticilor, sămânța vrăjitoarei.
Alți penticostali se delimitează clar, ceea ce tu nu o faci, fiindcă ești mai modernist, așa. |
|
|||
|
|||
![]()
Eu tin partea carismaticilor la fel cum tin partea ortodocsilor sau catolicilor.
In aceste confesiuni sunt crestini veritabili care il iubesc pe Dumnezeu. Eu evit sa demonizez confesiuni intregi asa cum place unora pe aici, si tie, in mod special. Eu cand vad un om sau conversez cu un om, nu-l etichetez si nu-l tratez in functie de confesiunea lui, de etnia lui sau de statutul lui social. Fiecare om este lucrarea lui Dumnezeu, este diferit, este o personalitate distincta. Ti-am mai spus in cateva randuri, evita sa-i pui pe toti oamenii dintr-o confesiune, dintr-un oras, dintr-un grup etnic, in aceeasi oala! Pentru ca mai apoi s-o arunci tu la gunoi pe baza unor experiente pe care le-ai avut tu cu unii dintre ei. Pentru ca asta e o simpla prejudecata. Natanael i-a zis lui Filip "poate iesi ceva bun din Nazaret?" Uite ca s-a putut. Eu ma feresc sa acuz o comunitate crestina, care numara sute de milioane de oameni ca ar fi "samanta vrajitoarei". Asa te-as sfatui sa faci si tu! |
|
||||
|
||||
![]()
Eu nu am ceva personal cu acești carismatici, și dacă ai observat, tratez la nivel de fenomen, respectiv căderile pe spate, odihna în duhul, râsul sfânt, dansul în duhul. Eu nu aș putea să zic că există și căderi pe spate bune, rîs de la Dumnezeu, dans divin. Aceste manifestări, în totalitatea lor, sunt drăcești. Cei care participă la așa ceva, sunt amăgiți. Mișcarea de reînnoire carismatică este o farsă fiindcă este definită de toate aceste manifestări enumerate aici.
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 22:32:16 |
Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 12:16:48 |
Vorbirea in limbi la penticostali... | lacrimi | Secte si culte | 2217 | 03.04.2012 13:35:20 |
Vorbirea despre Dumnezeu | George.m | Spiritualitatea ortodoxa | 28 | 02.02.2011 13:01:53 |
DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 17:09:10 |
|