![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar satana e neagra. Si pentru el negrul e alb. Sa stii ca nu o sa ajungi la nici o concluzie cu ei. Si iti mai spun un lucru: nu mai deschide usa deloc. Oamenii respectivi sunt TOXICI. Exista un fel de vrajitorie, magie si tulburare demonica, inraurire demonica pe care oamenii care vorbesc cu ei o primesc pana ajung sa nu mai stie ce e cu ei. Efectiv tu ai pe unii la usa care te tamaiaza cu minciuni si cu tamaie satanica pana ai sa devii atat de gazat si de intoxicat incat nu ai sa mai stii de tine si ce e cu tine... Alunga satana de la usa si zi-le sa nu te mai caute. Sper sa mai poti scapa de ei. |
|
|||
|
|||
![]()
Multumesc pentru raspunsurile persuasive.
O sa inchei aceste legaturi cu ei, scurt la obiect si in fata ( daca simt ca pot s-o fac ) iar daca nu , nu o sa le mai deschid usa . Cred ca a fost mai mult o mandrie de-a mea sa cred ca pot schimba ceva .Cat despre ultimul post, ai fost cam radical dar ai dreptate . |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu va spun ca daca spui crestin nu te referi decat la crestin ORTODOX pentru caci crestine nu sunt alte credinte de aceea NU poti numi crestine alte Biserici afara de Aceasta ! De aceea si comuniunea cu catolicii sau alte religii crestine va spun ca este curvie duhovniceasca pentru caci nu te rogi cu ereticii ci feritiva de ei : "„Feriți-vă de proorocii mincinoși, care vin la voi în haine de oi, iar pe dinăuntru sunt lupi răpitori ”" Eu va spun ca sa luati aminte sa nu fiti inselati ci ca sa vedeti Adevarul. |
![]() |
Tags |
dogma sf treimi, maritorii lui iahova, numele domnului., rugaciunea |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
|