![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci numai bine m-ai intrebat, poate o sa descopar ca am si eu nevoie de ajutor. :D Pentru georgiana, chiar daca ai avea, desi e putin probabil, mintea in starea de care te temi, in Biblie Dumnezeu ne da incurajari: Psalmul 22 ... 3. Sufletul meu l-a intors, povatuitu-m-a pe caile dreptatii, pentru numele Lui. 4. Ca de voi si umbla în mijlocul mortii, nu ma voi teme de rele; ca Tu cu mine esti. ... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
wow, multumesc de raspuns, 7th Brigade! eu lucrez intr-o mare de evrei, dar n-as putea spune ca am ajuns sa am simpatii sioniste!
in alta ordine de idei, legat de poza Georgianei...ovidiu/vsovi a folosit un cuvant prea dur poate, dar aceasta poza pusa aici pe forum, este nelalocului ei si cred ca ar trebui scoasa. ce vrea sa ne spuna, ca este frumoasa? nu cred ca de asta este aici, ci pentru a-si cauta o rezolvare la probleme de suflet si nu numai. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Pentru ca orice boala se naste mai intai in suflet apoi in trup..iar daca nu te vindeci cu sufletul nu te vndeci nici cu trupul...Pentru toate aceste boli sufletesti le nasc si pe cele trupesti ..
|
|
|||
|
|||
![]()
Iubita mea, nu suferi de schizofrenie. Nu mai cauta diagnostice sau psihologi care nu sunt capabili sa diagnosticheze o boala precum schizofrenia de la prima vedere. Ai tulburari metabolice din cauza privarii de somn, si te supara gandurile. Toti avem ganduri, linistea este tare greu de obtinut. Mergi la un duhovnic bun cu care sa poti discuta orice, mananca bine, dormi bine, nu mai asculta muzica si incearca sa te plimbi cat mai mult in aer liber. Las-o pe mama ta cu problema ei si incearca sa-ti scoti din minte faptul ca ai avea vreo boala. Bolnavul psihic nu constientizeaza boala de care sufera ci are impresia ca toti din jurul lui sunt bolnavi psihic, cu exceptia propriei persoane.
NU ESTI BOLNAVA.Esti numai tulburata si nu gasesti liniste. Cauta-l pe Dumnezeu si iubeste-L. Asa te vei simti si tu ocrotita, pt ca de asta cred eu ca ai cea mai mare nevoie. Nu te mangaie nimeni, nu te ocroteste nimeni si ai impresia ca nu te iubeste nimeni. Ti-a scazut stima de sine si increderea, si toate manifestarile tale sunt de fapt un repetat tipat dupa ajutor. Gandeste-te ca si tu esti copilul Domnului, toti suntem. Numai la El gasim alinare, uneori parca doar Dumnezeu ne intelege pana in adancul sufletului. Esti o fetita inteligenta si vreau sa te iubesti intai tu pe tine, cu tot ce ti-a daruit Dumnezeu si sa ridici fruntea si privirea catre El. Fii aproape de familie, adica de cei cu care mai poti discuta, si vorbeste-le despre starile tale numai daca ii simti dispusi sa te asculte sau sa te inteleaga. Daca nu simti asta, cauta cu multa rugaciune la Dumnezeu un duhovnic bun, si el te va sprijini cu harul primit. Blogul meu |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ne cunoaste Dumnezeu gandurile? | moldoveanu | Din Vechiul Testament | 85 | 11.08.2012 21:22:12 |
Sper sa gasesc | sunsray | Preotul | 0 | 28.11.2009 17:09:00 |
sper sa am rasp | adr1an | Preotul | 10 | 07.05.2009 10:27:18 |
Dumnezeu ne stie si gandurile... | silverstar | Generalitati | 3 | 29.09.2008 23:23:05 |
|