Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Postul in Biserica Ortodoxa > Postul
Vezi rezultatele sondajului: Ce mâncați săptămână asta:
1) post negru eventual putina pâine și apa seara 0 0%
2) o singura masa pe zi, "uscata", fără ulei ( legume crude sau fierte, pâine fructe) 0 0%
3) "uscaturi" peste zi (biscuiți, fructe, covrigi etc).și seara o masa calda 0 0%
4) mâncare vegetariana de orice fel, fără restricții, eventual fără ulei 0 0%
Votători: 0. Nu poti vota in acest sondaj

Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 22.02.2018, 23:06:03
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

adica ce sa raspundem cum tinem noi sau cum ar trebui sa tinem?
cum ar trebui se zice ,simplu : primele 3 zile post aspru numai cu ceva fiertura fara ulei seara.
Dupa putinta.

Peste mine tocmai ce a trecut gripa cea intens mediatizata si chiar m-a lasat intinsa pe asfalt(vb vine).
De sambata incoace am avut numai febra si frisoane,greturi ,varsaturi asa ca am "tinut" post aspru de nevoie,ca altfel nu tineam de voie.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote
Vechi 27.02.2018, 17:13:22
fallen fallen is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.03.2011
Locație: bucuresti
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru fallen
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
adica ce sa raspundem cum tinem noi sau cum ar trebui sa tinem?
cum ar trebui se zice ,simplu : primele 3 zile post aspru numai cu ceva fiertura fara ulei seara.
Dupa putinta.

Peste mine tocmai ce a trecut gripa cea intens mediatizata si chiar m-a lasat intinsa pe asfalt(vb vine).
De sambata incoace am avut numai febra si frisoane,greturi ,varsaturi asa ca am "tinut" post aspru de nevoie,ca altfel nu tineam de voie.
Da mă rog era vorba despre Cum a ținut fiecare sau Cum si-a propus ca așa știam ce spun " regulamentele "
Ce sa zic îmi pare rău că ai suferit dar mă bucur ca ai trecut cu bine peste ea ( gripa) ����
.

Last edited by fallen; 27.02.2018 at 17:16:02.
Reply With Quote
Vechi 27.02.2018, 17:16:16
fallen fallen is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.03.2011
Locație: bucuresti
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru fallen
Implicit

Pentru ca m-am încurcat și am.postat de 2 ori același subiect, pe al doilea l-am schimbat dar nu am reușit sa schimb și titlu așa ca va invit sa vedeți despre ce e vorba
https://www.crestinortodox.ro/forum/...14&postcount=1
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare