![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
În regulă. Am înțeles. Deci, nu e bine să scriu romane fantasy. Bine. Mă voi refocaliza și voi scrie ficțiune realistă. Mulțumesc pentru păreri.
Nu știu de ce catolicii bagă mereu Stăpânul Inelelor și Cronicile din Narnia la literatură cu substrat creștin. Am văzut pe internet o mulțime de preoți și episcopi catolici lăudând aceste cărți și filme și dându-le drept exemplu. Dacă-mi este permis să postez două link-uri exemplificative: https://www.youtube.com/watch?v=Pio5pf-Eoi8 https://www.catholiceducation.org/en...-catholic.html Dacă e împotriva regulilor, îmi cer iertare. Puteți să ștergeți linkurile. |
|
|
|||
|
|||
|
aia-s handicapati, domne, ortodocsii nostri-s baza in lume, in toate ce sunt. uita-te si la josvaccinu de mai sus...
uite, ma gandesc la poe, ar trebui sa-i stergem tot ce a scris si tot ce a generat. sa-i dam foc, ce mai... si gata, tot ce a influentat sa dispara subit! in momentul ala ramanem fara juma din literatura rumuneasca, asa, instantaneu. spre bucuria josvaccinilor ortodocsi.
Dar Duhul spune lămurit că, în vremurile din urmă, unii se vor lepăda de credință, ca să se alipească de duhuri înșelătoare și de învățăturile dracilor, abătuți de fățărnicia unor oameni care vorbesc minciuni, însemnați cu fierul roșu în însuși cugetul lor. Ei opresc căsătoria și întrebuințarea bucatelor pe care Dumnezeu le-a făcut ca să fie luate cu mulțumiri de către cei ce cred și cunosc adevărul. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Unde îi găsesc?
|
|
|
|||
|
|||
|
Mă bucur, tindeam să cred că doar vrei să-ți expui convingerile indiferent de părerile pe care le vei primi. Renunțasem să-ți mai scriu. :)
Citat:
Citat:
P.S. Ești ortodox, dacă nu sunt prea indiscret? |
|
|
||||
|
||||
|
Lewis a devenit ortodox? ca poti sa fii crestin catolic, crestin baptist , crestin ortodox
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Asta e părerea ta.
|
|
|
||||
|
||||
|
daca e sa cautam noduri in papura peste tot, si Tom&Jerry are un mic substrat religios!