![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Cam situatia e, ca frumosul pe dinafara, se pare ca e mandru, deci urat pe dinauntru. Nu lasati copilul cu oricine,! Crede-ti ca schimbati un om daca il mutati in alt loc? Copilul e mai important ca un tip arogant. Cineva care cere inca un copil cand el nu si-a luat nici o responsabilitate?... S-avem pardon,am zis arogant si asa e. In general ispita frumusetii daca ii cadem in ea ,si nu cascam ochii mai bine,la el si la mama care da sfaturi rele de pe margine,se poate ajunge rau. Stiu mame care nu si-ar lasa copilul mic, Doamne fereste aiurea fara un spijin langa el.Suunt foarte importanti parintii,si cei din anturaj in primii ani. Emotional sunt niste ani vitali. Deci recunoasterea si sustinerea materiala nu sunt mare branza,sunt ceva minimal . De bun simt chiar.
http://www.cuvantul-ortodox.ro/2011/...-ca-pe-erezii/ "Când am ieșit pe ușa care mă purta spre libertate, am știut că dacă nu las ura și amărăciunea în spate, voi continua să fiu în închisoare".-Nelson Mandela Last edited by Jonnyw2013; 12.06.2018 at 23:54:48. |
|