![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Tu habar nu ai cu ce se mananca teologia la nivel academic.Esti inca ramas la logica babei ce participa formal la orice slujba.Si daca totusi ai fost curios sa arunci un ochi asa comparativ si per ansamblu asupra situatiei...Te-ai bagat asa la staniloaie fara sa iti dai seama ca te depasea isidor todoran,la dogmatica ortodoxa ma refer,sau tu doar memorezi citate,nu te mai obosesti sa studiezi si analitic.
|
|||
|
|||
|
Nu se poate justifica succesiunea apostolică fără lucrarea Duhului Sfânt, orice grupare respinge Sfânta Treime își neagă de fapt legitimitatea mandatului misionar de propovăduire a creștinismului.
Ioan 20. 21 „Și Iisus le-a zis iarăși: Pace vouă! Precum M-a trimis pe Mine Tatăl, vă trimit și Eu pe voi. 22 Și zicând acestea, a suflat asupra lor și le-a zis: Luați Duh Sfânt; 23 Cărora veți ierta păcatele, le vor fi iertate și cărora le veți ține, vor fi ținute.” Faptele Apostolilor, cap.1 7 „El a zis către ei: Nu este al vostru a ști anii sau vremile pe care Tatăl le-a pus în stăpânirea Sa, 8 Ci veți lua putere, venind Duhul Sfânt peste voi, și Îmi veți fi Mie martori în Ierusalim și în toată Iudeea și în Samaria și până la marginea pământului.”
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| manuscrisele de la marea moarta | pavel92 | Generalitati | 3 | 14.06.2018 16:17:08 |
| Christofobie în Marea Britanie | laurastifter | Stiri, actualitati, anunturi | 107 | 26.04.2012 18:27:30 |
| Marea provocare | OmuBun | Teologie si Stiinta | 2 | 19.02.2011 00:03:22 |
| Marea schisma | paradosis | Biserica Romano-Catolica | 25 | 14.01.2011 10:39:43 |
| Marea Judecata | Capy | Generalitati | 6 | 22.01.2008 00:57:54 |
|
|