![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
A explicat părintele Necula la Slobozia, clarificări la conferința din Slobozia - pe youtube : [...]„Vă rog să explicați tuturor ce înseamnă „neieșirea din viața publică” a dumneavoastră ? pr Necula: Va fi o limitare a participărilor mele la toate „frățietățile dubioase”, în care uneori a trebuit să mă manifest ca om al Bisericii, încercând să le explic celorlalți că democrația nu e doar pentru societatea civilă, ci și pentru societatea civilă creștină. Că arta, teatrul, un film, nu sunt doar pentru unii, iar pentru ceilalți nu sunt. O să mai vedem, până atunci trebuie să-mi duc la îndeplinire lucruri promise comunităților, Slobozia este un motiv pentru care încă mai sunt aici, nu acolo ascuns. Și de felul meu să știți că... i-am auzit pe unii jubilând că în sfârșit s-a văzut lașitatea pe viață... Om muri și om vedea.”[/...] Extras din conferință Constantin Necula de la Slobozia 22 oct 18 .
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 06.11.2018 at 20:44:13. |
|