Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.12.2018, 07:08:45
Yassmina Yassmina is offline
Junior Member

Data înregistrării: 26.10.2018
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AGabriela Vezi mesajul
Ce faci ca sotie crestin-ortodoxa dupa prima palma intr-o casnicie in care exista si un copil, pe fond ca sotul a fost provocat de sotie. In trecut mai exista o amenintare de bataie in urma unei dispute.
Simplu, pui piciorul in prag...eu nu s de acord cu fragmentul ala ca femeia sa fie supusa barbatului ca asa cum Hristos este capul Bisericii asa si barbatul e temelia...mie nu mi-a dat nici un barbat o palma dar si vai de cel ce indrazneste sa ridice mana asupra mea..il distrug . inchisoarea il asteapta sau iau o varga cu spini si da-i sa vada si el cum este sa induri..sunt o feminista convinsa si nu suport misoginii care considera ca femeia e inferioara si odata casatoriti pot sa o bata, sa o insulte, sa o violeze ca doar ei sunt sefii...Daca aveti un copil nu-i nimic, exista zeci de cupluri divortate cu 3 copii chiar care si-au refacut viata si sunt foarte fericiti la a doua sau a treia casnicie, viata merge inainte, dar nici sa ramai intr-o relatie toxica fara placere sau bucurii doar cu batai si durere...succes!Ia masuri de la prima palma ca altfel a continua cu abuzurile, da-i un sut ...meriti un barbat mai bun!Eu as da o lege..o palma data de barbat femeii pedeapsa o luna inchisoare..a doua palma 3 luni si tot asa, indiferent daca ea l-a provocat sau orice a facut ea nimic nu justifica violenta barbatului misogin.
Reply With Quote
Vechi 09.12.2018, 22:44:16
flying's Avatar
flying flying is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.03.2010
Locație: MIGREZ PRIN DIFERITE LOCURI ALE INIMII IN CAUTAREA LUI DUMNEZEU
Religia: Ortodox
Arrow

https://www.youtube.com/watch?v=R5i667pimoc
Vechi 25.02.2019, 00:22:22
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yassmina Vezi mesajul
Eu as da o lege..o palma data de barbat femeii pedeapsa o luna inchisoare..a doua palma 3 luni si tot asa, indiferent daca ea l-a provocat sau orice a facut ea nimic nu justifica violenta barbatului misogin.
Evident, legea fiind valabila si pentru femei, nu?

Si as adauga ca barbatii sa urmeze cursuri de agresivitate strict verbala, in care femeia sa fie jignita sistematic, abuzata verbal, tratata ca o fiinta inferioara, in nici un caz atinsa iar la prima palma primita de barbat, femeia sa fie trimise la inchisoare pentru ca orice ar fi spus sau facut el, nimic nu justifica violenta femeii misandrine.

Citat:
În prealabil postat de Yassmina Vezi mesajul
.sunt o feminista convinsa
Regretabil.
Este un soi de transexualitate in plan psihio-emotional.
O femeie care inceteaza sa mai fie feminina, aspirand sa devine egala-identica cu barbatul, devina feminista.

Last edited by AlinB; 25.02.2019 at 00:27:26.
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare