Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa Romana
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 03.02.2019, 19:11:06
sofiaiuga's Avatar
sofiaiuga sofiaiuga is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.02.2007
Religia: Ortodox
Implicit Mărturisirea tânărului rus Alexandru despre cele văzute și auzite in timpul morții cl

Citat:
În prealabil postat de Penticostalul Traditional Vezi mesajul
Daca ortodocsii sunt crestini eretici iar cei din celelalte culte nu-s crestini, e un pic cam nasol cu Biserica!
asculta acest tinar care a fost in moarte clinica.Eu nu vreau sa jigmesc pe nimeni si doresc din tot sufletul sa va mintuiti,dar aceasta se poate doar in adevar.
https://www.youtube.com/watch?v=XsJZ...&feature=share
Vechi 03.02.2019, 19:12:42
sofiaiuga's Avatar
Senior Member

Implicit IPS Longhin îl rușinează pe Teofan Savu, pseudo-mitr. Moldovei 19.471 de vizionări 40

IPS Longhin îl rușinează pe Teofan Savu, pseudo-mitr. Moldovei

19.471 de vizionări

40https://www.youtube.com/watch?v=PHU2Teg88i4
Vechi 04.02.2019, 15:48:46
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
În prealabil postat de sofiaiuga Vezi mesajul
IPS Longhin îl rușinează pe Teofan Savu, pseudo-mitr. Moldovei
19.471 de vizionări

40https://www.youtube.com/watch?v=PHU2Teg88i4
Ai cam inceput sa spui lucruri nepotrivite pentru acest forum, una din reguli este sa nu fie denigrata credinta ortodoxa si Biserica. Mitropilitul Moldovei este in comuniune cu toti episcopii ortoodcsi din lume, voi nu sunteti in comuniune cu nimeni.
Reply With Quote
Vechi 04.02.2019, 19:46:09
Diana67's Avatar
Diana67 Diana67 is offline
Member

Data înregistrării: 11.01.2011
Implicit

Scris este în Sfânta Scriptură că diavolul va lua chip de înger că să îl smintească pe om iar Sfintii Părinti mentionează faptul că înainte de venirea Anticristului, multe înalte fetze bisericesti vor cădea în tot felul de erezii si ne recomandă "păzirea mintii"

Last edited by Diana67; 04.02.2019 at 19:53:52. Motiv: Greșeli tipar
Reply With Quote
Vechi 05.02.2019, 17:53:46
sofiaiuga's Avatar
Senior Member

Implicit o vedenie a lui FILOTEI ZERVAKOS

Vedenia a doua Cu puține zile după marele dezastru petrecut în Asia Mică în anul 1922, într-o noapte am văzut cum mă aflam împreună cu alții departe de mănăstirea mea, pe marginea unei văi, în înaltul cerului fiind un nor întunecos, negru, care tocmai începea, puțin câte puțin, să se destrame. Și de cum s-a luminat, s-a arătat deslușit fiara apocalipsei, având șapte capete și zece coarne. La început, zbura ca un avion la înălțime, apoi a coborât și s-a apropiat de mine ca la 15 metri. Și am văzut, așezați pe capetele și pe coarnele ei, pe mulți dintre stăpânitorii pământului – împărați, regi, prim-miniștri, precum și dintre mai-marii Bisericii: Papa, patriarhi, arhierei, îmbrăcați toți în veșmintele lor, mai-marii popoarelor, cu coroane pe cap și sceptre în mâini, iar mai-marii Bisericii în veșmintele preoțești, cu mitre, cu mantii, cu toate însemnele. M-a cuprins frica și groaza și mâhnit în inimă am zis: «Vai și amar de viețuitorii acestei lumi! Câtă întristare va să vină peste oameni, dacă stăpânitorii lor sunt slujitori și robi ai Antihristului!»”
Citește mai mult pe aparatorul.md: Oameni rataciti, nemultumitori, nerecunoscatori, de ce iubiti cele desarte si cautati numai minciuna?
Vechi 05.02.2019, 17:55:23
sofiaiuga's Avatar
Senior Member

Implicit Dovada că deciziile eretice din Creta sunt aplicabile și au valoare de lege pentru ie

https://www.marturisireaortodoxa.ro/...ii-ecumenisti/

Thread Tools
Moduri de afișare