![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Prietene am văzut ce a făcut Boc la Cluj, a distrus spiritualitatea orașului prin Untold, ba chiar nu e o surpriză că prima paradă lgbt pride din afara Bucureștiului a fost tot la Cluj pt că el a creat condiții prielnice acolo. Acum va avea în coastă o mare masă de usriști formată de administrația lui cu care va trebui să se lupte. Las pe alții să se pronunțe care e perla coroanei am făcut și o paralelă în postarea trecută dezvoltare Oradea vs dezvoltare Cluj. Eu am atacat factorul politic care a dus la distrugerea morală a unor orașe. Oradea s-a dezvoltat fără decreștinarea agresivă a orașului, tot cu primar de dreapta, Boc prin ce a făcut la Cluj a afectat o mare parte din spiritualitatea orașului. Cred că în afară de Bolojan și de primarul din Ciugud care a fost premiat din țară de oameni apolitici, fiindcă a atras într-o comună 30 de mil de euro fost pesedist, restul mai au până să fie primari ideali. E clar că orașele motor s-ar fi dezvoltat chiar indiferent de ce primar era. De ce crezi că mi-ar păsa care de-al cui este.