![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Directorul demis al SGA Suceava sustine că nu-i pare rău de gestul său si că a făcut tot ce a tinut de el pentru a limita efectele epidemiei de coronavirus. âSustin gestul meu si cred că l-as mai face. Nu-i importantă o functie fată de ce am spus eu atunci. Am zis că mă SMERESC ca si director al institutiei mele în fata lui Dumnezeu si-L chem să se îndure de noi, de institutie, de angajati si de tara asta, să ne scape de COVID-10. Ca si director am făcut tot ce a fost în dreptul meu. Am dezinfectat clădirile, am procurat materiale de protectie, am facilitat angajatilor să lucreze de acasă. Am făcut tot ce a trebuit să fac. Am văzut disperarea din ochii si glasul oamenilor si m-am gândit că ar fi bine să dau un semnal să ne unim Si să ne rugăm la Dumnezeu să intervină si să oprească pandemia astaâ, a mai spus Drăgoi."
http://www.cuvantul-ortodox.ro/2011/...-ca-pe-erezii/ "Când am ieșit pe ușa care mă purta spre libertate, am știut că dacă nu las ura și amărăciunea în spate, voi continua să fiu în închisoare".-Nelson Mandela Last edited by Jonnyw2013; 09.04.2020 at 23:39:49. |
|