![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]()
RUGĂCIUNE LA SFÂRȘIT DE AN :
Astăzi, la sfârșit de an, Doamne vin în Fața Ta Să Îți mulțumesc Părinte c-ai păzit ființa mea Iar în anul care iată că aproape a trecut Mi-ai fost Doamne Călăuză, mi-ai fost Pavăză și Scut! Mulțumesc că-n orice clipă am simțit Iubirea Ta, Că ai fost în barca vieții când furtuna era grea... Iar când însetam pe cale și credeam că sunt înfrânt Tu mi-ai dat din apa vie care curge din Cuvânt! Mulțumesc de pacea sfântă ce mă-nvăluie mereu De când Te-am primit în viață ca Stăpân și Dumnezeu... Și de sfânta părtășie Doamne vreau să-Ți mulțumesc Când m-aplec în rugăciune și Îți spun cât Te iubesc! Mulțumesc pentru-ndurarea revărsată zi de zi Peste lume...peste țară și peste ai Tăi copii.... Pentru apă, pentru pâine, pentru tot ce ai creat... Mulțumesc că ești IUBIRE și ești Doamne minunat! Și Te-aș mai ruga Părinte pentru anul care vine Fă ca lumea-ntreagă Doamne să se-ntoarcă către Tine! Să răsune-ntreg pământul de cântări și bucurie, Rugăciuni și osanale închinate Doamne Ție! Autor: Luca Maria
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu ! + ( rugaciuni ce au miscat sufletul nostru ) | cristiboss56 | Rugaciuni | 592 | 14.11.2022 14:08:21 |
O problema cu un prieten . | Templier Knight | Generalitati | 3 | 12.03.2012 14:01:38 |
sa ma rog sa-i dea Doamne-Doamne cuiva credinta? | giovaninnaa | Rugaciuni | 14 | 23.09.2011 16:18:24 |
Alta minune a bunului dumnezeu | ionut12 | Generalitati | 3 | 25.10.2010 15:48:34 |
Dumnezeu cel ascuns in cate un vers... | inorog | Arta bisericeasca in general | 4 | 31.01.2010 22:49:41 |
|