Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Cultura, Arta, Stiinta > Teologie si Stiinta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 31.01.2021, 21:25:17
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gpalama Vezi mesajul
Citat:
Citat:
În prealabil postat de Moroco Vezi mesajul
Reciteste daca vrei sa discutam
Gigele, am scris 10 puncte si nu ai raspuns la niciunul pentru ca nu esti capabil sa fii sistematic si organizat...

Gura mica inainte sa acuzi cu ceva, cand postul tau este pe coclauri.

Am scris 10 intrebari, vreau 10 raspunsuri, daca esti capabil.

Pana acum am primit 10 evitari de rapsunsuri pentru ca nu esti capabil sa raspunzi...
Sigur vrei sa discutam? Dovedesti ca ai un stil huliganic de a dialoga, cred ca ai gresit forumul. Ma numesti in batjocura Gigel, nu ca ar fi un nume urat, imi spui ca nu-s capabil sa raspund dar insisti cu intrebarile (ilogic), imi ceri mereu sa raspund dar imi spui sa fac ciocul mic (frustrezi si esti absurd), apoi zici ca eu n-am voie sa acuz dar tu ai voie sa acuzi, sa judeci sa osandesti, sa umilesti, sa batjocuresti, sa hulesti (esti neglijent, nedrept).Nu vrei sa dialogam respectand amandoi aceleasi reguli? Iar ai dovedit ca ai stil de huligan psdist "ortodox" trufas foarte jmecher. Zici ca postul meu la care am muncit doua ore cica este pe coclauri, ca gresesc, confund, incurc, evit... ma faci mereu sa raspund la aceleasi provocari si afirmatii cu valoare de barfa pe post de argumente sustinand ca n-am raspuns si ceri sa-ti raspund de parca ai fi seful politiei. Aici pe forum suntem doi useri ortodocsi. Ti-e greu sa intelegi asta? Cum crezi ca ma poti forta sa dialoghez in felul asta cand dovedesti ca tu nu dialoghezi ci executi, distrugi, calci in picioare?

Daca vrei sa ne balecarim atunci ai gresit forumul. Aici suntem pe un forum ortodox. Daca vrei sa te lupti cu zmeul, atunci mergi si lupta cu zmeul si nu confunda ortodocsii cu zmeul. OK?

Inainte de a ma pune sa-ti raspund trebuie sa stiu daca are rost discutia, daca esti om serios, daca respecti regulile unui dialog care poate avea rost.

Chiar vrei sa-ti raspund? Atunci reformuleaza cele 11 intrebari si sterge ce e in plus si de prost gust.Ok?

Citat:
Ori tu deschizi discutia despre:
1. Citirea de alte carti.
Nu tu ai deschis discutia asta legandu-te de semnatura mea? Nu tu ai gasit ca argument orice pentru ca sa-mi spulberi teoria PacMan3D-nD? Acuma sustii ca eu am deschis sdiscutia? Esti mitoman de profesie. Eu ti-am cerut sa nu incurcam lucrurile si daca vrei sa discutam pe subiectul asta ti-am cerut sa deschizi un nou fir de discutie si discutam.

Tu nu vrei sa discutam, tu esti crud, executi, batjocuresti si te comporti ca un huligan terorist! Asta nu te dovedeste de ortodox si nu te sustine in afirmatii ca ai vorbi in numele BOR sau a ortodoxiei. Stii si tu de condamnarea si de circulara din BOR de parca eu n-as stii. Cu toate astea continui sa cred pentru ca stiu unde se afla Adevarul si Credinta, dreptatea. Au osandit si au murit. Stii ce a patit ierarhul locului care i-a blestemat socotindu-i secta? I s-a intors blestemul in cap si si-a pierdut piciorul si a murit. Nu satana sau Dumnezeu a facut asta ci blestemul sau, pacatul sau, nu l-a iertat si fratii s-au dus la el sa-l ierte pe patul mortii. N-a stiut ce face, deci nu e de joaca si de aceea te rog sa nu te hazardezi in afirmatii caci nu vreau sa te ajut s-o patesti. Trebuie sa ma gandesc ca esti un frate ortodox care ai terminat teologia si nestiind ce faci ai s-o patesti de la pacatele tale si hulele, nu de la altcineva la care nu-ti va pune nimeni pile si te vor spulbera. Drebuie sa intelegi, sa fi constient, sa-ti dai seama ca daca unui inalt ierar i s-a intamplat sa fie spulberat de propriile fapte rele si blesteme si n-a avut pile si n-a scapat atunci pe tine te vor manca duhurile rele cu fulgi cu tot.

Te rog, nu vreau sa te folosesti de mine sa-ti faci rau.

Opreste-te din cearta si daca esti interesat deschide al post si pune intrebari tinand seama de pericole!
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa

Last edited by Moroco; 31.01.2021 at 21:48:25.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare