![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]()
In conditiile in care tactica ta e sa persisti in repetarea acelorasi afirmatii batjocoritoare ca sa-mi pierd cumpatul si sa ma scoti din minti atunci nu-ti mai raspund nimic.
La prima abatere pe care o mai faci alunecand in papuris de la un dialog onest care trebuie practicat cu buna credinta, ma opresc din a-ti mai raspunde la ceva caci nu esti dumneata Dumnezeu ca sa-mi dai sentinte definitive si irevocabile si nici duhovnicul meu care sa practice provocarea prin insistenta, mitomanie si repetabilitate ca sa vada cat sunt de umilit si smerit si daca ma pocaiesc cu adevarat cand sustin ca ma lepad de trufie si desfranare si de fapte rele sau sa poata el discerne carui duh dau apa la moara in credinta si in viata mea. ![]() Daca vrei raspunsuri multumeste-te ca un reporter cu raspunsurile primite! Nu te apuca sa-ti bati joc de mine dupa ce-ti dau importanta si-ti raspund ignorand tonele de calomnii si batjocuri cu care ma kkdorisesti. Doar de dragul lui Hristos si al dialogului fratesc nu ma lepad de tine. Dar daca insisti am sa te eliberez de problema si n-am sa-ti mai acord nicio atentie exact asa cum practica unii pe sfinvers, nevrand sa-L ia in seama pe Dumnezeu ignorandu-L complet.
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa Last edited by Moroco; 03.02.2021 at 13:24:37. |
|
||||
|
||||
![]()
1. "Mai bine sa-si lege cineva o piatra de gat si sa se arunce in mare decat sa faca rau mai micilor Mei",
2. "Mai bine sa nu se fi nascut decat sa huleasca cineva pe Duhul Sfant Mangaietorul" asta ne spune Domnul Hristos. Nu vreau sa infricosez pe nimeni dar trebuie sa avem un pic de respect daca vrem sa dialogam pe tema asta. Nu poti sa-ti permiti sa ranesti si sa umblii si sa tot redeschizi rani si sa tot lovesti in ele. Trebuie sa cauti ceea ce cauti cu buna credinta si nu cu viclenie, procesomanie si desfranare ascunsa alergand dupa idoli. @gpalama, nu-ti mai raspund pana nu dovedesti ca am cui raspunde. Cat timp ma faci pe orice fir de discutie si la fiecare postare in fel si chip nu socotesc ca esti vrednic de o discutie deschisa, onesta ci cred ca nu faci altceva decat aplici un plan de bataie viclean ca sa ma scoti din minti si sa ma demonstrezi gresit si apoi sa sustii ca etichetele tale s-au bazat pe cunoasterea Duhului si a teologiei caci tu esti un fel de prooroc cu o vedere duhovniceasca si stii intotdeauna ce spui. Daca vrei sa-ti mai raspund te rog sa te comporti politicos si sa-mi acorzi respectul cuvenit oricarui cetatean roman si oricarui om si sa te abtii de la a mai face afirmatii si atacuri la persoana despre mine sau despre fratii din NIP. Tu nu intrebi, tu vrei sa distrugi prin repetare intrebarilor pe care le tot repeti sustinand ca nu ti s-a raspuns la ele in timp ce ma batjocuresti in fel si chip. Discuta in felul asta miselesc cu cine vrei ca eu m-am cam saturat. Hotareste-te daca vrei sa-ti mai raspund si daca da atunci da-ti seama daca-ti poti infrana limba de la a mai rani pe cineva ca orbul care nimereste (cu cutitul) Braila lasand in urma lui numai cadavre duhovnicesti si mult durere. ![]() Esti in stare de un dialog serios si onest? ![]()
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Deci NIP sunt fratii tai. Deci esti in NIP in secta cindamnata de BOR. "Pui de satana si naparca careninconjurati pamantul sa aduceti rod Gheenei. Nici voi nu va mantuiri si impiedicati si pe altii" Pui de eretici care fugi sa raspandesti semintele ereziei peste tor pe.unde poti. Duhul satanic protrstatn este cel care te da de gol care se simte de la.o posta. Fara sa stiu vine esti s-a vazut cum esti din argumentsrie din dujul.satanic sectar care lucreazain tine. Lucrarea ta este neascultarea si erezia. Nici macar o data nu ai vorbit de asculatarea de Biserixa ci din contra ai vorbit despre "neascultarea de biserixa si ascultarea de lucrarea sectara a NIP". Asa zic si sectarii ca tine sa nu asculti de biserica. Asa a scos diabolul pe adam in rai ca pe tine prin neasviltare de biserixa... Nimic nu zici bun si tot ce zici e stricat. Tot ce spui este sectarism ieftin. Esti identic cu orice penticostl baptist so adventist. Daca ai avea studii teolofice ai vedea ca diferenta intre tine si protrstanti sectari este zero. Esti in linia sectaro-protrstanra. Penrru ca nu asculti de Biserica, ti-ai inventat tu dogma ta si hulesti Biserixa. Ai zis in alt post ca trebuie ascultat de "textul sectar numit Cuvantul lui Dumnezeu" mai mult dcat de Biserixa... Biserixa estein fspt Glasul lui Dumnezej care este in Biserixa nu in sectele de care te-ai lipit. Tu nu ai raspuns la nimic pana acum. Pentru ca nunpoti sa raspunzi. Nu ai raspuns la nimic pentru ca tot ce spui este incompatibil cu ce spune Biserixa. Ti-am zis si eu si AlinB si Igor - suntem 3 teologi ai Bisericii care mai stim putin cu ce se mananca dogma Bisrricii. Si de fiecare data nu te-a ibteresat te-ai victimizat si ai ebitat oeice raspuns direcr la inttebare. Citeste-ti posturile. Tot ce spui este COMPLET INAFARA BISERICII. Este sectarism de cea mai joasa speta. Nu te mai indreprati cifa asciltare de Biserixa si te indreapta. Bisrrica iti cere si iti spune sa te indrepti Last edited by gpalama; 03.02.2021 at 14:58:00. |
|
||||
|
||||
![]()
@MOROCO
Hai sa iti explic detaliat EREZIA SI ABORDAREA TA ERETICA. 1. Tot ce ai scris pe forum NU APARTINE BISERICII.. 2. Vorbesti doar despre NIP, despre profetiile NIP, despre veronica, despre tot ce este acolo. 3. Nu mentionezi nimic despre pozitia Bisericii 4. Nu ai folosit dogma Bisericii 5. Nu ai facut nici o referinta la ce spune Biserica despre subiect. 6. Singurul lucru pe care il spui ESTE DESPRE NIP Este o obsesie a ta, ai ajuns intr-o obsesie in care tu nu mai stii decat NIP. Restul cu BOR este vrajheala doar ca material pentru a-ti sprijini. De fapt tu esti un membru activ NIP si incerci sa te lipesti de BOR declarativ.... 7. Citeste-ti posturile. Nu EXISTA NICI URMA DE BOR - DOGMA, PARERE, POZITIE. Posturile tale NU AU NIMIC, NU AU NICI UN CONTINUT DIN BOR. 8. Pozitiile tale sunt ANTIGONICE celor ALE BOR. Pe toate directiile - dogma, lucrare, pozitionare, ascultare. Tu ai deplin o pozitie faptica ANTI-BOR. Nu asculti de Bor, nu iti convine dogma Bor, Bor a gresit cu NIP, Bor a gresit peste tot unde nu iti convine tie, Bor nu este buna de nimic, dar e buna in mare generic... Pe scurt nu dai 2 bani pe Bor, dar iti amintesti de Bor cand citesti textele tale sectare.. 9. Tot ce vorbesti despre despre TEXTUL TAU SECTAR. Doar atat vorbesti si scoti pe forum. Doar despre textul tau sectar, despre trompetele si aberatiile de acolo. 10. Esti deja in lumea ta, in lumea ta sectara, doar in textul tau sectar, si nimic din BOR nu mai este cu tine... @Moroco - esti intr-o cu totul alta lume decat BOR - vezi continutul mesajelor tale. Esti intr-o halucinatie sectara din care nu poti iesi. Ai luat un drog, un duh sectar si nu poti scapa de el... Tot ce spui este NIP, NIP, NIP si NIP este bine cu BOR, BOR e rau cu NIP... un discurs afon despre NIP si BOR. Doar atat poti sa scoti Last edited by gpalama; 03.02.2021 at 15:35:19. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Am zis exact ceea ce am scris si nu ce minti tu ca as fi zis . Am zis ca nu sunt dator sa ascult de neascultarea de Dumnezeu a celor din BOR iar daca nu asculti de ascultarea lor de Dumnezeu poti fi tras la raspundere. Nu stii sa scrii, nu stii sa citesti, nu vrei sau nu poti sa intelegi. Tocmai ca am sfatuit sa se faca ascultare de BOR, de ascultarea care e ascultare de Dumnezeu in BOR si am spus ca nimeni nu e dator sa asculte de neascultarea cuiva de Dumnezeu si daca s-ar numi papa sau Patriarh. Deci e vorba de a asculta de Dumnezeu prin BOR si nu invers de a asculta de satana sau de lume prin cei din BOR care nu vor sa asculte de Dumnezeu. Nu poti face diferenta dintre ce scriu eu si ce afirmi tu? Inseamna ca n-ai discernamant deci tu ar trebui sa nu deschizi gura pentru ca nu stii citi nici scrie si nu ai discernamant in BOR. Iata-i pe cei 3 mari teologi ai BOR, Igor, AlinB si @gpalama care apara ortodoxia, de cine? Tocmai de Dumnezeu si de lucrarile lui Hristos de la sfarsit de timp, de lucrarile Domnului prin cele 7 Trambite Apocaliptice si de Cuvantul lui Dumnezeu , numele lui Hristos cel nou. Astea-s vremurile. Cu astfel de teologi ca voi si cu tine care nici nu stii scrie si citi si intelegi pe dos ce afirm e clar ce fel de ortodocsi va avea Romania in viitor. Mi-e si frica sa ma gandesc. Ma opresc si nu mai afirma ca fac sau scriu ce zici tu, ce afirmi tu. Ce fac se dovedeste din ceea ce scriu nu din ce afirmi tu si oricine poate sa-si dea seama ca o discutie cu voi, cei trei magi de la apus e inutila. Nu mai posta mizerii te rog frumos, oricum nu-ti mai raspund ca sa nu-ti faci rau. V-am iertat pe toti trei si va binecuvintez. Sa fiti sanatosi. Nu m-am suparatpe tine as mai discuta cu tine ca esti simpatic in aiurelile pe care le repeti numai ca daca vad ca n-am cu cine discuta serios si politicos, trebuie sa ma opresc. Nu vreau sa alunec in bordelatorie si procesomanie ca n-are rost fiindca se vede ca nu vrei sa respecti nicimacar textul pe care il scriu. Iti permiti sa spui ca am scris exact pe dos ca sa-ti justifici terorismul. ![]()
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa Last edited by Moroco; 03.02.2021 at 16:37:01. |
|