![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Credința pentru Hristos și necredința pentru lume, ca s-o poți lepăda!
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pe care o poarta in cabinuta NIP Moroco si Petru ??? E rai tati, e foarte rai, vai de ei e cei mai rai... tati, oamenii e rai si oamenii mincinosi... ce mai tragedie pe toata linia... ascultati fratilor de Dumnezeu ca e toti rai si stapanitorul si satana... fratilor sariti ca satana.. si NIP, la NIP e bine... Inselare, e rai, Dumnezeu cu toti... Mai ai Petre din astea??? Cum le produci, aveti un generator de panica? Apesi butonul si produci din astea? Sau va da pastorul sa invatati pe de rost din astea cu satana, e rai, crednita, Dumnezeu si restul??? Noi in ortodoxie invatam: dreapta credinta, Biserica, ascultarea, dogma.... nu abureli sectare care se pretind ortodoxe. Last edited by gpalama; 08.02.2021 at 18:28:24. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Hai mitomanule, mai aruncă din gura ta puturoasă încă o basculă de mizerii la adresa mea și a ortodoxiei!
”-Simone, fiu al lui Iona, Mă iubești tu pe Mine? -Da Doamne........te iubesc. -........” Last edited by Petru7; 08.02.2021 at 18:47:12. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Iar o iei cu ciuma rosie, cu acuzare, cu stilul sectar... Din care nu puteti iesi. Va dati arama imediat sectari ce sunteti. Din judecata si osandire nu iesiti. Du-te in cabina ta NIP - SECTA REA si PUTUROASA. Atata puteti - asta este nivelul tau la care esti de fapt, nu figurile din cap cu care filozofai inainte cat de drept si curat esti. Sectar de 2 lei, cu figuri in cap, analfabet in teologie care nu prinde decat ce mizerii scoate Moroco pe fund. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Asta a zis Biserica despre VOI - SECTA REA, DEMONIZATA!!!
La locul tau sectare in cabina NIP... Last edited by gpalama; 08.02.2021 at 19:08:51. |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()