Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.02.2021, 17:27:34
Petru7's Avatar
Petru7 Petru7 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.04.2019
Locație: în dor sfânt de Iisus
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Demetrius Vezi mesajul
Petru7 spunea ca necredinta e pentru lepadarea lumii,iar eu am subliniat ca e chiar invers, ca tocmai credinta e pentru lepadarea lumii, dupa cum spunea Iisus ca El a biruit lumea prin a face voia Tatalui(care nu vizeaza lumea,ci transcendenta).
Poate n-ai inteles fiindca ai omis citatul.
Spuneam să-ți folosești Credința pentru a asculta de Dumnezeu și necredința în lume și în oamenii mincinoși ca nu cumva să asculți de ea și de stapânitorul ei, de satana care te păcălește ca să te lași înșelat vrând să-ți lepezi hăinuța ortodoxă.

Credința pentru Hristos și necredința pentru lume, ca s-o poți lepăda!
Vechi 08.02.2021, 18:25:12
gpalama's Avatar
gpalama gpalama is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.02.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Petru7 Vezi mesajul
Spuneam să-ți folosești Credința pentru a asculta de Dumnezeu și necredința în lume și în oamenii mincinoși ca nu cumva să asculți de ea și de stapânitorul ei, de satana care te păcălește ca să te lași înșelat vrând să-ți lepezi hăinuța ortodoxă.

Credința pentru Hristos și necredința pentru lume, ca s-o poți lepăda!
Hainuta ortodoxa cu eticheta NIP pe ea ????

Pe care o poarta in cabinuta NIP Moroco si Petru ???

E rai tati, e foarte rai, vai de ei e cei mai rai... tati, oamenii e rai si oamenii mincinosi... ce mai tragedie pe toata linia... ascultati fratilor de Dumnezeu ca e toti rai si stapanitorul si satana... fratilor sariti ca satana.. si NIP, la NIP e bine...

Inselare, e rai, Dumnezeu cu toti...

Mai ai Petre din astea??? Cum le produci, aveti un generator de panica? Apesi butonul si produci din astea?

Sau va da pastorul sa invatati pe de rost din astea cu satana, e rai, crednita, Dumnezeu si restul???

Noi in ortodoxie invatam: dreapta credinta, Biserica, ascultarea, dogma.... nu abureli sectare care se pretind ortodoxe.

Last edited by gpalama; 08.02.2021 at 18:28:24.
Vechi 08.02.2021, 18:44:50
Petru7's Avatar
Petru7 Petru7 is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de gpalama Vezi mesajul
Hainuta ortodoxa cu eticheta NIP pe ea ????

Pe care o poarta in cabinuta NIP Moroco si Petru ???

E rai tati, e foarte rai, vai de ei e cei mai rai... tati, oamenii e rai si oamenii mincinosi... ce mai tragedie pe toata linia... ascultati fratilor de Dumnezeu ca e toti rai si stapanitorul si satana... fratilor sariti ca satana.. si NIP, la NIP e bine...

Inselare, e rai, Dumnezeu cu toti...

Mai ai Petre din astea??? Cum le produci, aveti un generator de panica? Apesi butonul si produci din astea?

Sau va da pastorul sa invatati pe de rost din astea cu satana, e rai, crednita, Dumnezeu si restul???

Noi in ortodoxie invatam: dreapta credinta, Biserica, ascultarea, dogma.... nu abureli sectare care se pretind ortodoxe.
Rapid vii să faci mizerie. Astfel de mortodocși-porcitodocși care s-au corcit cu ciuma roșie și cu lumea științifică distrug BOR.

Hai mitomanule, mai aruncă din gura ta puturoasă încă o basculă de mizerii la adresa mea și a ortodoxiei!

Last edited by Petru7; 08.02.2021 at 18:47:12.
Vechi 08.02.2021, 18:56:12
gpalama's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Rapid vii să faci mizerie. Astfel de mortodocși-porcitodocși care s-au corcit cu ciuma roșie și cu lumea științifică distrug BOR.

Hai mitomanule, mai aruncă din gura ta puturoasă încă o basculă de mizerii la adresa mea și a ortodoxiei!
Hai mai sectarule mai arunca din gura ta o gramada de erezii, ca pot sa scriu eu 2 pagini, tot nu te egalez in ereziile si duhoarea ta.

Iar o iei cu ciuma rosie, cu acuzare, cu stilul sectar... Din care nu puteti iesi. Va dati arama imediat sectari ce sunteti. Din judecata si osandire nu iesiti.

Du-te in cabina ta NIP - SECTA REA si PUTUROASA.

Atata puteti - asta este nivelul tau la care esti de fapt, nu figurile din cap cu care filozofai inainte cat de drept si curat esti.

Sectar de 2 lei, cu figuri in cap, analfabet in teologie care nu prinde decat ce mizerii scoate Moroco pe fund.
Vechi 08.02.2021, 18:57:14
Petru7's Avatar
Petru7 Petru7 is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Hai mai sectarule mai arunca din gura ta o gramada de erezii, ca pot sa scriu eu 2 pagini, tot nu te egalez in ereziile si duhoarea ta.

Iar o iei cu ciuma rosie, cu acuzare, cu stilul sectar... Din care nu puteti iesi. Va dati arama imediat sectari ce sunteti. Din judecata si osandire nu iesiti.

Du-te in cabina ta NIP - SECTA REA si PUTUROASA.

Atata puteti - asta este nivelul tau la care esti de fapt, nu figurile din cap cu care filozofai inainte cat de drept si curat esti.

Sectar de 2 lei, cu figuri in cap, analfabet in teologie care nu prinde decat ce mizerii scoate Moroco pe fund.
Ești demonizat!
Vechi 08.02.2021, 18:59:59
gpalama's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Ești demonizat!
Asta a zis Biserica despre VOI - SECTA REA, DEMONIZATA!!!

La locul tau sectare in cabina NIP...

Last edited by gpalama; 08.02.2021 at 19:08:51.
Vechi 08.02.2021, 19:04:58
Petru7's Avatar
Petru7 Petru7 is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Asta a zis Biserica despre VOI - SECTA REA, DEMONIZATA!!!

Ești demonizat!
Subiect închis

Thread Tools
Moduri de afișare