![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||||||
|
||||||||
![]()
Constat că tu piei la fiecare postare doar că nu-ți pasă.
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Nici nu-ți dai seama că aici altul e subiectul discuției și nu vrei să respecți. Clar te dovedești încă odată, dacă mai era nevoie, de prostovan confuziv și nesimțit care nu poate respecta un dialog onest purtat pe fire de discuție separate. Amesteci totul așa după plăcrea porcului de a mânca lături. ![]() Citat:
Citat:
Cum ar putea fi secta Dumnezeu care a Trâmbițat prin ortodocșii români cei mai mici și mai cuminți crescuți de Dumnezeu încă de foarte mici? În mintea ta strâmbă poate fi sectă orice lucrare ortodoxă bună. Tu nu cauți adevarul ci crezi orbește pe câte un ayatolah așa ca musulmanii sau ca evreii care nici azi nu l-au primit pe Hristos și care ca niște kamikaze se detonează între creștini. Iată ești în rând cu uslamiștii și talibanii ”ortodocși” scoși din minți de satana și care se răzbună pe nevinovați și chiar pe Dumnezeu fără să ia aminte. Asta e prostie maximă, iarta-mă că ți-o spun, nu vreau să te jignesc. Citat:
Citat:
Numai tu știi ”boaa din credință”! O fi așa un șarpe mare, gros și lung care te-a înghițit și-și bate joc de tine până te digeră. Nu te poți opri de la rele exact așa cum nu se poate el opri să înghită cu fulgi tot fraierul pe care-l prinde. Te bagă în temnița necredinței în care-i slujești până la sfârșit la dărâmarea ortodoxiei sfârșind în muncile pe care nu le cunoști. Te dovedești clar demonizat și nu mă crezi când îți repet. ![]() ![]() (N-aș vrea s-o pățești mai rău căci fiind ortodox țin la alți ortodocși chiar dacă au degenerat așa ca tine până la stadiul de ”boaa”, vorba clownului mare ”teolog” și foarte ”ortodox” ce împute forumul deversând canalul.)