Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.02.2021, 21:26:15
Demetrius Demetrius is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.04.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Petru7 Vezi mesajul
...heliocentrism cu pământ planetă ce se roteste in jurul soarelui și în jurul axei sale, evoluția din materie, plante și broaște până la stadiul de maimuță-cimpanzeu și apoi apariția omului gânditor care s-a ridicat în două picioare datorită muncii sale, miliardele de ani de la începutul creației și datările cu izotopi radioactivi susținând erele geologice cu schelete de animale preistorice și dispariția dinozaurilor din pricina glaciațiunilor, miliardele de km până la stele care defapt ar fi sori mult mai mari ca soarele în alte galaxii mult mai mari ca ale noastre, existența diferitelor civilizații extraterestre și așa mai departe...
E limpede ca ai inteles ceea ce nu vrei sa crezi si pentru asta, fii linistit, vei fii lamurit mai tarziu; cu cat mai tarziu, cu atat mai rau(pentru tine).

Stiai ca ignoranta e voluntara?

Citat:
În prealabil postat de Petru7 Vezi mesajul
Eu m-am pronunțat pe subiect și am spus că tind să dau dreptate teoriei PacMan, o teorie foarte interesantă în care regăsim noțiuni scripturistice.
Eu tind sa cred ca notiunile scripturistice(pe care eu nu le-am observat si tu nici nu le-ai subliniat) sunt sugestionate "acolo" doar ca sa te ameteasca, iar astfel sa fii tentat sa crezi fara sa discerni mai atent.
Și sus, printre stele, se-nchină.(pr. Dumitru)

Thread Tools
Moduri de afișare