Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Despre Biserica Ortodoxa in general
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 29.03.2021, 17:18:14
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gpalama Vezi mesajul
Citat:
Pun si eu pe site ceva din linkul respectiv:

Deci secta aceasta pretinde o comunicare de la Hristos in data de 28 Februarie.

@Moroco si @Petru rog sa ne lamuriti cu urmatoarele raspunsuri.

1. Cum a vorbit Hristos in ziua respectiva, chiar de Duminica, de Predica Fiului Risipitor?
2. A venit Hristos Duminica aia si a spus asta la predica? Sau cum L-ati vazut?
3. Care nebun de la voi a produs tampenia asta in numele lui Hristos
4. De ce comunicarea asta este diferita ca mesaj si continut de altele sectare?
5. De ce comunicarea asta este o visare ca dupa betie, ca sa amageasca pe toti cei beti si neatenti?

6. Cat de beti erati cand ati scris asta?

7. Care are tupeul de la voi din secta sa spuna in numele lui Hristos "se citste invatatura mea"...

8. Cum aveti tupeul sa vorbiti in numele lui Hristos?

9. Nu sunteti aratati voi insiva ca vorbiti ca nebunii in numele lui Hristos???

10. A aparut Hristos la voi? Ca este deja la noi la ortodocsi? Nu cumva e dracul ala care a dictat in numele lui Hristos?
Te-as invita sa raspunzi la nebuniile tale pe care le-ai scris legat de "comunicarea lui Hristos" legat de mesajul apocaliptic pus de voi pe site.

Bai papagalule, cum puteti sa afirmati ca a venit Hristos si a dictat prostiile alea care le-ati scris acolo.
Cum sa nu pot? Cuvantul este scris in cartile Albe si se scrie mereu de 65 de ani. Poti citi si sa te intrebi daca vre-un om sau un duh rau ar putea scrie asa ceva. Eu cred ca e de la Iisus si de la sfinti acel Cuvant si asta o dovedeste insusi textul. Cine citeste cu credinta n-are cum sa nu creada. Nimeni nu poate nascoci si proorocii si destainui in felul acesta. Nimeni nu poate invata atat de minunat si de frumos, de bun. E simplu. Citesti si te convingi!

Sf. Pavel fost Saul cum a afirmat ca s-a intalnit cu Iisus pe drumul Damascului in timp ce restul nu L-a vazut si nu L-a auzit desi erau cu Saul?
Cine l-a invatat cuvantul Evanghelic, ce sa spuna, ce sa propovaduiasca? Deci a fost si in Har dar si s-a intalnit cu un Iisus ce statea ascuns in taina fata de ochii oamenilor.

Citat:
Iar a intrat vreun nebun din secta in transa si v-ati apucat sa vorbiti cu totii cu Hristos? Vezi ca si alti sectari intra in transa "si vorbesc de la Hristos".
Nu-i exclus ca si aceeia sa poata vorbi cu Domnul. De unde stii tu cine vorbeste cu Iisus si cine nu? Fiecare om care se roaga poate primi sau nu raspuns de la Dumnezeu sau de la Domnul Iisus. Sfintii in pustie cui se rugau? Nu le raspundea nimeni?

Citat:
Ia raspunde tu la intrebarile de mai sus ca prea mult bagi vrajeli si nu raspunzi la nici o intrebare. Papagal de 2 lei care nu raspunde la nici o intrebare cand este pus la colt.
Raspund mereu la toti ”tembeologii” de 10 ani. De ce n-as raspunde? Ce as avea de ascuns si ce interes viclean as avea? Credinciosii din sCNIP nu primesc prozeliti caci nu sunt secta, nu vor sa fure pe nimeni si nu reboteaza pe nimeni. Daca crezi te invita sa te rogi si sa participi la spectacolul lor de invatatura si la masa in gradina sau in casa intalnirii. Deci nu-ti iau nimi ci iti dau mereu cate ceva. Ei sustin ortodoxia milenara a poporului daco-roman crestin, deci biserica si se roaga pentru morti.

Citat:
Se vede ce hram porti, cat timp nu esti capabil sa raspunzi la nici o intrebare.
Raspund mereu! Tu repeti la infinit ca nu raspund ca sa sustii ca nu raspund, ca evit. Defapt raspund mereu cat se poate de clar si de temeinic.

Citat:
Nerusinatilor, v-ati apucat acum sa vorbiti in numele lui Hristos? Nerusinat ce esti cum poti sa pui pe un site toate nebuniile sectare produse de o mana de rataciti?
Nu pun nimic pe niciun site. Eu am postat ceva pe un blog. Tu esti nerusinatul si mincinosul care practica sclavia si cenzura deci calci legea caci in Romania sclavia si cenzuar sunt abolite!

Citat:
Nerusinatule, cum iti permiti sa reciti in numele lui Hristos, cum poti ajunge la atata pierdere de minte? Chiar nu iti dai seama ca sunteti rataciti? Nu exista in istorie asa ceva decat la sectari, la rataciti care se apuca si vorbesc de capul lor "recitand de la Hristos"
.

Nu recit nimic, nu am memorie buna ca sa pot sa recit ceva. Si citatele le dau asa din memorie mai mult dupa inteles. Deci nu as putea sa recit ceva decat foarte foarte greu.

Ti-am spus ca sectarii nu cred in cele 7Tr.Ap. si nu intemeiaza manastiri (ortidixe) unde se practica fecioria, saracia si ascultarea.

Citat:
Nerusinatule taci din gura!
Cine te crezi sa-mi dai porunci? Cum ai tupeul sa mi te adresezi asa? Te crezi parintele meu, staretul meu, preotul meu, Dumnezeu, vreun politist sau judecator?

Ma intrebi mereu pe toate firele de discutie dar in acelasi timp imi poruncesti sa tac? Inseamna ca-ti lipseste o doaga la cap!!!.. sau e patima laudaroseniei infailibile a stiintei pripite care se supune cu obedienta lase sefilor rai osandind asa ca ei... culmea tocmai ceea ce marturisesc ca biserica ortodoxa sau ca si cult.
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa
Reply With Quote
Vechi 29.03.2021, 17:38:25
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Pun si eu pe site ceva din linkul respectiv:

Deci secta aceasta pretinde o comunicare de la Hristos in data de 28 Februarie.

@Moroco si @Petru rog sa ne lamuriti cu urmatoarele raspunsuri.

1. Cum a vorbit Hristos in ziua respectiva, chiar de Duminica, de Predica Fiului Risipitor?
Cum a vorbit Dumnezeu proorocilor vechiului Testament?
Cum a vorbit Iisus lui Saul din Tars pe drumul Damascului de nu l-a vazut si auzit decat el desi nu era singur?
Cum raspunde Domnul Iisus celor de peste tot care i se roaga Lui?

Te pomenesti ca-i imposibil sa graiasca Domnul peste pamant si sa se vesteasca intru venirea Sa, adica ne-o fi pacalit Arhanghelul Mihail. Nu?

Citat:
2. A venit Hristos Duminica aia si a spus asta la predica? Sau cum L-ati vazut?
E scris in Carte predica si destainuirea. Ai mai auzit sau citit la cineva asa ceva? Niciun om nu poate grai astfel de lucruri, atat de profunde si adevarate!

Citat:
3. Care nebun de la voi a produs tampenia asta in numele lui Hristos
Tu spui ca e tampenie caci esti un ignorant, un superficial, un pripit infailibil. Eu care am citit afirm ca asa ceva nici sfintii nu-s in stare sa graiasca oricat s-ar chinui. Ca sa poti asa ceva trebuie sa fi Dumnezeu si sa ai multa iubire de oameni, trebuie sa fi sfant!

Citat:
4. De ce comunicarea asta este diferita ca mesaj si continut de altele sectare?
Sectele nu cred in cele 7 Tr.Ap si nu intemeiaza manastiri unde se pazeste fecioria, saracia, ascultarea, credinta, umilinta, blandetea, smerenia si unde se cresc oameni spre sfintenie. Nicio secta nu poate scrie asa ceva!

Citat:
5. De ce comunicarea asta este o visare ca dupa betie, ca sa amageasca pe toti cei beti si neatenti?
Daca cineva beat sau dupa betie poate scrie si grai astfel atunci ar trebui sa lepadam cu totii trezvia si ar trebui sa ne imbatam de iubire ca sa putem si noi grai si scrie asa! Nu e betie, visare, iluzie ci Cuvantul lui Dumnezeu, e grairea Lui.

Citat:
6. Cat de beti erati cand ati scris asta?
Ai citit? Nu poti! Nu te lasa legatura diabolica! Deci betia trufiei tale nu te lasa sa pricepi ce este scris acolo. Nu poti sa intelegi, nu poti sa accepti, nu poti sa iubesti. Esti legat si esti beat de iubirea egoista de sine.

Citat:
7. Care are tupeul de la voi din secta sa spuna in numele lui Hristos "se citste invatatura mea"...
Nu e secta, si numeni nu sustine ca invatatura lui Iisus e defapt invatatura lui personala. Invatatura Mea e invatatura de la Dumnezeu, Iisus este Invatatorul crestinilor. N-ai aflat asta din Evanghelii? Un crestin n-are voie sa aiba alt invatator decat pe Iisus Hristos: ”De El sa ascultati!” e porunca!

Citat:
8. Cum aveti tupeul sa vorbiti in numele lui Hristos?
Fiecare om vorbeste in numele lui de botez. In numele lui Hristos se faceau exorcizari sau minuni, inveri, vindecari, etc. In carte Domnul Iisus Hristos si sfintii vorbesc in numele Lui Dumnezeu de la sfarsit de timp: Cuvantul lui Dumnezeu.

Citat:
9. Nu sunteti aratati voi insiva ca vorbiti ca nebunii in numele lui Hristos???
Dumnezeu vorbeste in numele Lui. Cei din sCNIP si oricine vorbeste in numele lor de botez. Nu vorbeste nimeni in numele lui Iisus decat daca a fost trimis de Iisus ca sa vorbeasca ce i-a dat Domnul sa vorbeasca. Asa au fost proorocii carora le-a dat Domnul sa scrie si sa transmita poporului Sau mesajul Sau.

Citat:
10. A aparut Hristos la voi? Ca este deja la noi la ortodocsi? Nu cumva e dracul ala care a dictat in numele lui Hristos?
Sigur ca Iisus Hristos este si in Harul ortodoxiei insa a venit vremea sa implineasca Apocalipsa si iata a suflat prin cele 7 Tr.Ap. si scrie de 65 de ani cartile Albe ca o continuare a Bibliei pentru vremurile din urma.
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa

Last edited by Moroco; 29.03.2021 at 17:43:07.
Reply With Quote
Vechi 30.03.2021, 16:21:06
gpalama's Avatar
gpalama gpalama is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.02.2010
Implicit

Aburisrtica sectara.

Cum a vorbit Hristos in secta? Punctual.

Prin care individla ce ora, cum, cand? Unde?

De fapt a scris un nebun din secta in numele lui Hristos.

Apropo Hristos nu a scris predici in acest format. Te-ai prins?
Reply With Quote
Vechi 30.03.2021, 16:24:29
gpalama's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Euu care am citit afirm ca asa ceva nici sfintii nu-s in stare sa graiasca
Tu nu esti in stare sa vezi ca pamantul e rotund care e mare cat o zi de post. Si esti in stare sa vezi ce e de la Hristos?

:17
Ma bufneste rasul. Esti in teorii aburistice de nici pamantul nu esti in stare sa vezi cum este ce sa mai vorbim despre ceva din credinta.
Reply With Quote
Vechi 30.03.2021, 20:24:10
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Citat:
Citat:
Eu care am citit afirm ca asa ceva nici sfintii nu-s in stare sa graiasca
Tu nu esti in stare sa vezi ca pamantul e rotund care e mare cat o zi de post. Si esti in stare sa vezi ce e de la Hristos?
Nu e glob pamantul, asta sustin doar stiintificii lumii in teoriile lor absurde. Daca am putu afirma o teorie cum nu gasesti la nimeni, perfect posibila si plauzibila, ar trebui sa-ti dai seama ca sunt in stare sa vad cu ochii mintii lucruri pe care tu nu ai cum sa le pricepi. Deci sunt in stare sa stiu daca e de la Hristos Cuvantul si toate cele 7Tr.Ap.

Citat:
:17
Ma bufneste rasul. Esti in teorii aburistice de nici pamantul nu esti in stare sa vezi cum este ce sa mai vorbim despre ceva din credinta.
Razi tu razi dar nu-i rasul tau. Teoria mea PacMan3D-nD e mai aproape de adevar decat orice teorie a lumii iar despre Credinta am tot dreptul sa ma pronunt si sa stiu ce cred.

Acum te distrezi de Trambite si de mine, cal care le sustin fara niciun interes, dar vine vremea cand va trebui sa lupti cu minciuna si pacatul. Atunci va fi mai greu caci acum te-ai pripit si te-ai hazardat sa judeci, sa osandesti, sa hulesti, sa batjocuresti. Pacatul ti-a notat toate cele cu care te va santaja si te va chinui. Va cere sufletul tau si ingerii nu vor putea sa te scape caci nu ai ascultat, te-ai laudat si te-ai ingamfat si nu te-ai putut opri din ispita. Ai toooot lovit la nesfarsit. Ma rog sa te ierte Dumnezeu. Eu nu te acuz!
Reply With Quote
Vechi 30.03.2021, 20:14:33
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Aburisrtica sectara.]
Nu te aburesc. Nu sunt sectar.
Afirmi si crezi ce afirmi. dreptul tau, parerea ta.

Citat:
Cum a vorbit Hristos in secta? Punctual.

Prin care individla ce ora, cum, cand? Unde?
Iisus-Cuvantul graieste de sus, de deasupra celor care aud, sufland Cuvantul prin Trambita. Cuvantul este apoi scris in Cartea Alba si postat pe site. Nu stiu sigur cum se intampla caci este o Taina, dar asa cred! E posibil! Asa a fost in vremea Vechiului Testament cand Dumnezeu graia proorocilor si acestia scriau carti pentru vremea respectiva, asa a fost cu sf. Ap. Pavel care a propovaduit Evanghelia sa fara sa fi fost ucenic asa ca ceilalti 12 ucenici.

Citat:
De fapt a scris un nebun din secta in numele lui Hristos.
Daca asa scriu nebunii atunci as vrea sa fiu si eu un astfel de nebun. Nu pot oricat m-as stradui. Nu cunosc Tainele, nu stiu sa destainuiesc si sa talmacesc Pildele, nu-s bun de invatator, de prooroc, nu stiu Adevarul, nu-s bland si smerit, n-am credinta, nu-s bun de nimic, eu recunosc ca un nnebun ca mine nu ar putea niciodata grai sau scrie astfel. Cum crezi ca as putea scrie atat de inaltator si de profund ca Iisus-Cuvantul ce vine impreuna cu sfintii? Cine crezi ca ar putea? Ai auzit astfel de predici la sfintii Apostoli? Ai auzit astfel de predici la sfinti, la prooroci, la arhierei, la patriarhi? A invatat vreodata cineva atat de frumos? Nimeni nu poate grai si scrie si invata astfel! Nimeni din Cer si de pe Pamant nu are atata Credinta si Har bun. Daca ai fi citit si ai fi inteles ce citesti ti-ai fi dat seama ca e sigur de la Dumnezeu! Ai fi crezut neindielnic.
Citat:
Apropo Hristos nu a scris predici in acest format. Te-ai prins?
M-am prins ca n-ai citit. Ai analizat ceva format si ai zis ca Hristos n-a scris predici in asa format. Pai Iisus acum 2000 de ani nu a scris decat pe nisip. Doar a predicat. Apostolii au scris Evangheliile mult mai tarziu in formatul pe care l-au crezut bun. Te-ai prins ca esti un pacalici? Nu exista vreun format cu care sa compari. Daca a ales Iisus-Cuvantul acest format inseamna ca acesta e formatul cel mai bun!
Reply With Quote
Vechi 30.03.2021, 16:26:20
gpalama's Avatar
Senior Member

Implicit

Hristos nu apare la toti nebunii. Veronica nu e Apostoljl Pavel.

Nu compara revelatia cu toate nebuniile sectare.

Sectarii viseaza la nebunii si nu stiu ca sunt demonizati
Reply With Quote
Vechi 30.03.2021, 16:28:23
gpalama's Avatar
Senior Member

Implicit

Hristos zice "cine nu asculta de voi nu asvulta de mine". Hristos transfera ascultarea Apostolilor si Bisericii.

Cand zici ca asvulti de Hrisros ce vrei sa zici: ca iti vorbeste Hrustis la ureche sau ca tot ce iti trece prin cap toate sectarismele voastre le acoperiti cu numele lui Hridtos si nebunia voastra o numiti ca fiind "de la Hristos"?
Reply With Quote
Vechi 30.03.2021, 16:31:50
gpalama's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Niciun om nu poate grai astfel de lucruri, atat de profunde si adevarate!
Tu vezi profunda si prostia aia cu pamantul plat.

Nu prea poti discerne ce e profund de ce e simplu nu prea ai abikitatea asta.

Nu e nimic profund doar vorbeste unul despre prostii apocaliptice. Are unul halucinatii si spune tezte morivationale.

Ce e profund ca dogma nu este motivational nu e nimic bun. E doar mesaj apocaliptic pentru prosti.
Reply With Quote
Vechi 30.03.2021, 16:38:08
gpalama's Avatar
Senior Member

Smile

Citat:

Sectele nu cred in cele 7 Tr.Ap si nu intemeiaza manastiri unde se pazeste fecioria, saracia, ascultarea, credinta, umilinta, blandetea, smerenia si unde se cresc oameni spre sfintenie. Nicio secta nu poate scrie asa ceva!
Stai linistit ca fiecare secta are lista ei de nebuni. De trambite "calauzitoare".

Vor judecati si osanditi bor si suntei hulitiri si blasfemitori si tu pomenesti de "virtuti". Vorbeste diavolul de virtuti??
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare