![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Doamne, putina minte s-a adunat la tine... Apele respecta doua principii: 1. Gravitatia 2. Presiunea atmosferica Asta cu vasele comunicante este o halucinatie personala a ta. Iar daca pamantul este rotund si apa ia forma pamantului. Vase comunicante vin din presiune, care este apasata undeva - ia spune si tu cine exercita presiune si cum. Poti face o poza cu dovada ta de pricepere extraordinara? Cred ca este o propunere pentru premiul nobel asta a ta, nu cred ca mai fost observata inainte, esti foarte tare in fizica, esti in frontiera cea mai avansata a fizicii, ai observat ce nici un fizician nu a reusit... apa e plata pentru ca sunt vase comunicante. |
|
||||
|
||||
![]()
nino nino nino nino...
![]() Nu puteai posta 1 maxim de 2 ori una dupa alta? Iti trebuie 5 postari consecutive sa te exprimi? (la nivel de huligan tembeolog raspopit) E clar ca vrei sa distrugi discutia si sa te lauzi! Trist! Nu-i bai stai un pic c-o sa-ti raspund imediat, frumos, ortodox, crestineste.
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa Last edited by Moroco; 02.04.2021 at 15:21:04. |
|
||||
|
||||
![]()
E mult mai usor de raspuns in felul asta... asa ca hold your horses ca o iei in decor.
Acum pregateste si tu un raspuns din ala lung, inutil, de tipul stiinte "mistico-religioase", de tipul fizica religioasa "a la Moroco", o misti-fizica, pe care doar religiosii si prin credinta o poti intelege. Adica daca ai suficient de multa credinta pamantul devine din rotund plan, si te teleportezi pe pamanat de la un capat la altul. Activare prin supercredinta. Deci tu esti in zona de obscurantism religios in care nu te pricepi la stiinte, dar le confectionezi pe parcurs. Ai o pregatire subtirica, dar "prin credinta" le asezi cu mare putere sa dea bine, sa dea cum trebuie.. De aici si aparitia acestor teorii fabricate de tine. Credinta puternica... rezolva si fizica. Last edited by gpalama; 02.04.2021 at 13:05:48. |
|
|||||
|
|||||
![]()
Nu te cred.
Citat:
Citat:
Nu cred ca-s bolnav sau ca halucinez ci ca tu vrei sa ma prostesti in fata cu prostia ta preluata de la oamenii stiintelor lumii! Citat:
Citat:
Citat:
Conspiratia masonilor si iez-uitilor ce si-au infiltrat oamenii la sefia universitatilor stiintifice ale lumii te invata principiul vaselor comunicante perfect dovedit practic dupa care te invata despre presiuni si-ti arata cum presiunile din doua incinte ce comunica printr-un orificiu tind sa se egaleze, iar apoi tot ei rastoarna totul pe dos si te pun ei sa-i crezi in toate explicatiile lor "stiintifice" cum ca apa sta in jurul unui boloban sub forma unui strat gros de jur imprejur cu exceptia insulelor si ca mai exista si atmosfera tot de jur imprejur, peste apa si pamant, dupa care sustin ei ca nu mai exista nimic si ca exista doar vid cosmic. Nu cred in astfel de oameni de stiinta care-si contrazic propriile invataturi mintindu-te si pacalindu-te sa-i crezi pe ei si toate teoriile lor explicationiste de rahat... turcesc!!! Nu io ma cred grozav si vrednic de premii ci in mod evident ei sunt idolii vostrii dusi cu pluta impreuna cu toti cei ce ii sustin la infinit si le apara minciunile si teoriile absurde. Nu?
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa Last edited by Moroco; 02.04.2021 at 13:25:51. |
|