![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Hai sa iti zic ceva dar poate nu ma crezi. Sfarsitul particular a inceput dupa rastignirea lui Iisus! Tie o sa iti explic exact cum scriam anumite comentarii pe tiktok la protestanti! De secole oamenii asteapta venirea inapoi a Domnului! Numai Dumnezeu-Tatal va sti ziua cand va veni sfarsitul cu adevarat, adica Apocalipsa, si a doua venire a lui Iisus. Deci de pe timpul Cruciadelor (si dinainte), Epocii Intunecate, lumii moderne, si cea contemporana de acum....lumea tot zice ca a venit sfarsitu lumii, a venit a venit, dar NU S-A IMPLINIT niciodata! Sfarsitu lumii mai vine cand vrea Domnu, poate sa fie maine, peste 1 an, peste 10 ani, 100 ani, 10000 ani, 1 milion de ani. (Nu ca se apropie cum spun protestantii) De-a lungul secolelor liderii statelor se chinuiau sa ghiceasca cine e antihristu, si dadeau vina pe x si y.....nu era nimeni nici un antihrist. Nici macar Hitler nu a fost antihrist! Nimeni! poate sa vina antihristu si peste mii de ani... Eu mai vad pe alte threaduri aici pe forum, de unele persoane care zic ca suntem in zilele de pe urma, ca vine antihristu in 2031 ca nush ce nush ce.. Sfarsitu lumii poate veni cand vrea Domnu. Iar zilele de pe urma pot sa dureze cat vrea Domnu ....10 sau 100 sau 1000 sau 10000/1000000 de ani. Sfarsitul planetei cu adevarat va veni peste cateva miliarde de ani cand Soarele isi va consuma tot Hidrogenul Nuclear si va deveni un Gigant Rosu! Asta e un fapt STIINTIFIC! Bine in cealalta dimensiune a Pamantului, unde presupun ca va fi Cetatea Domnului nu o sa fie afectata, ca na e alta dimensiune mai complicata de inteles dar unde tot timpul va fi zi (aici chiar nu stiu multe despre Imparatia Domnului, unde (ca loc) si in ce circumstante va fi, eu doar dau cu presupusul)! Baietii protestanti spuneau ca noi am ajuns acum in zilele noastre la a 5-a pecete la cate se intampla prin lume, si ca la a 6-a o sa crapam cat de curand....bun informatie de ultima ora, de la moartea lui Iisus si cand a inceput sa fie propovaduit crestinismul in antichitate, multi crestini au fost prigoniti pentru religia lor unde asta se spune la a 5-a pecete, asuprirea crestinilor pentru religia lor. Pecetea a 5-a a inceput din Antichitate, nu din lumea moderna de acum, si poate sa dureze sute de ani de acum incolo cat vrea Domnu, cand se va decide sa aduca Sfarsitu intr-un final! NEWS FLASH! Despre astea vorbeam pe tiktok cu ei!
"Not all those who wander are lost. All we have to do is decide what to do with the time that is given to us. It is the small things, everyday deeds of ordinary folk that keeps the darkness at bay, simple acts of love and kindness." Last edited by Adr.iu91; 29.06.2021 at 00:07:20. |
|
||||
|
||||
![]()
@gpalama. Nu-mi bat capul cu Moroco! :)))))) poate sa ma atace cat vrea. Eu nu am facut nimic rau aici!
@GMihai (unde ti-e comentariul?) Vreau si eu popcorn de la tine :))))
"Not all those who wander are lost. All we have to do is decide what to do with the time that is given to us. It is the small things, everyday deeds of ordinary folk that keeps the darkness at bay, simple acts of love and kindness." |
|
||||
|
||||
![]()
Mie imi pare că ai dezinformat și că @Moroco te-a prins cu minciuna. Nu ai răspuns, nu ai clarificat.
|
||||
|
||||
![]()
Nu m-a prins cu nimic. Nu trebuie sa explic nimic, nu dau satisfactie persoanelor care imi jignesc preotii si dezaproba invataturile lor (adica cum isi permite el sa judece un preot pe care nu l-a cunoscut niciodata? Thread cu Postul Negru) E simplu sa instalati TikTok si sa va uitati voi insiva. Cautati La Bara De search ce vreti. Ii gasiti acolo pe protestanti cu trambitele si pecetile lor... Cu apocalipsa.. Etc
"Not all those who wander are lost. All we have to do is decide what to do with the time that is given to us. It is the small things, everyday deeds of ordinary folk that keeps the darkness at bay, simple acts of love and kindness." Last edited by Adr.iu91; 27.06.2021 at 00:18:43. |
|