![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
...si ei in sminteala lor, au transformat Adevarul in minciuna si minciuna in adevar...
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Se sminteste omul asa ca lumea si sminteste si pe altii sustinand ca albul e negru si negrul e alb, raul e bine si binele rau, dulecele amar si amarul dulce, mangaierea pofta vicleana desfranata si pofta vicleana desfranata mangaiere, minciuna adevar si adevarul minciuna, pacatul sfintenie si sfintenia pacat, credinta necredinta si necredinta credinta, nadejdea deznadejde si deznadejdea nadejde, iubirea neiubire si neiubirea iubire, ascultarea neascultare si neascultarea ascultare, intelepciunea prostie si prostia intelepciune, puterea neputinta si neputinta putere si asa mai departe pana ajunge sa afirme revoltat ca lumea defapt stie si are dreptate si ca Dumnezeu ne minte si ne amageste. De ce se pripeste si se sminteste tot omul smintindu-se unii pe altii? Pentru ca vrea sa nu se mai repete raul in timp ce nu stie sa raspunda la o intrebare foarte simpla si elementara: Cine mi-a facut si imi face mie rau si cine mi-a facut si imi face mie bine, iar si iar si iar si iar? Dar sa ne reintoarcem la subiect. Cititi Teoria PacMan3D-nD care sustine ca pamantul nu e nici plat-farfurie-clatita-inconjurata de zid de ghiata si nici glob-bila-planeta-tarot (geocentrism sau heliocentrism)!
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Da, omul la inceput, cand era sfant si nemuritor putea merge la infinit pe un loc finit. Daca mergea si se invartea pe un cerc de raza 100m era clar pentru oricine ca se poate. Dar daca in teoria PacMan3d-nD sustin ca poate merge drept la infinit intrun loc finit nu vrei sa ma crezi. De ce nu vrei? Pentru ca ai bagate in cap visele ”stiintifice” ale lumii si pentru ele nu vrei sa-ti deschizi ochii si sa vezi curat mediul inconjurator? Nu te pot forta sa vezi, sa crezi, sa gandesti. Stiu ca nu vrei sa-mi dai dreptate fiindca esti sigur ca nu te insala cei ce te mint si te insala, pe ei ii crezi desi ti-au vandut gogosi iar pe mine ma scoti smintit ce smintesc din lene, nu vrei sa-ti dai seama de cele mai simple adevaruri naturale-fizice si sa le recunosti ca doar asa sunt si asa pot fi, asa cum iti descriu lucrurile in Teoria PacMan3D-nD. Nu vreau sa-ti bag cu forta in cap teorii adevarate caci nu-s terorist asa ca scoala obligatorie de stat pe care o adulati desi ea scoate tampiti, vorba lui Basescu, pentru ca va invata numai minciuni si lucruri pe care nu le veti folosi in viata la nimic. Nu e frumos sa-mi intorci vorbele domnule Demetrius in capul meu fara sa aduci vreun argument decat negarea. Nu e frumos sa combati o Teorie fara niciun argument facand atac la persoana. Ai inteles ca apa ce inconjura pamantul-continente-insule e plata? Ai inteles de ce pe vreme lui Noe arca se invartea in cercuri concentrice pe o mare plata ce depsea muntii cei mai inalti si ”zidul” de ghiata de la polul sud? Ai inteles de ce soarele la poli se vede ca se invarte in jurul polilor si spre ecuator se vede ca merge tot drept de la est la vest avand rasarituri si apusuri? Ai ajuns sa crezi in formula lui Newton? F=k x M1 x M2 / d**2 ? Pai nu pusca calculelele!! Daca am avea M1=masa pamantului si M2 masa unei greutati de 1kg pusa pe cantar la suprafata apei, d distanta de R aproximativ raza pamantului=40.000.000m= 4x10**7m, Considerand ca 1 litru de apa sau de pamant este aproximativ 1kg si ca apa si pamantul sunt incompresibile, folosind formula pentru volumul unei sfere obtinem masa globului: M ar fi aproximativ ((4/3) x PI) x R**3 = 4,186 x (4x10**7)**3 = 4,186 x 64 x 10**21kg Tinand cont ca baietii ne dau valoarea lui K = 6,67x10**-11 N x m**2 x kg **2 Obtinem inlocuind in formula atractiei universale F=6,67x10**-11 x 4,186 x 64 x 10**21 x 1 / (4x10**7)**2=6,67 x 4,186 x 4 x 10**(21-11-14)= =111,68 x 10**- 4 N =0,011168 N Ar fi trebuit ca forta de greutate la suprafata marii sa fie F = G = M2 x g= 1 x 9,8 = 9,8 N !!! si din calcule aplicand formula lui Newton iese F = 0,011N adica de 877,5 de ori mai mica. Se poate sa existe o erroare a raportului intre forte de 1000? Se poate ca formula sa o socotim valabila daca ne da o Forte de 1000 de ori mai mica decat in realitate? Asta inseamna dupa tine ca globalaii au dreptate? Categoric baietii va mint fara sa clipeasca! Zici ca raza pamantului glob e 6,36 x 10**7 m? Atunci corectand valorile in formula avem F=6,67x10**-11 x 4,186 x 6,36**3 x 10**21 x 1 / (6,36x10**7)**2=6,67 x 4,186 x 6,36 x 10**(21-11-14)= =177,57 x 10**- 4 N = 0,017757 N G/F=9,8N/0,017757N = 551 Deci dupa formula atractiei universale a maselor a lui Newton am avea o forta de greutate F de 551 mai mica decat G!
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa Last edited by Moroco; 11.05.2021 at 13:10:23. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu, ca nu poti sa faci cu mine ce-ai facut cu tine.
Citat:
Nu stii ca binele si raul se intorc de unde au plecat? 10. Fericit este omul drept, că el va mânca din rodul lucrurilor lui. 11. Vai de cel rău, că răutatea este a lui și va fi judecat după faptele lui.(Is3,10-11) Citat:
Sau nu?
Sublimă fărâmă a Sfintei Chemări, Zvâcnită din Vrerea divină, Mi-e sufletul vultur ce spintecă zări Și sus, printre stele, se-nchină.(pr. Dumitru) Last edited by Demetrius; 12.05.2021 at 04:06:42. |
|
||||
|
||||
![]()
Bai Moroco eu zic ca nu pusca analfabetismul tau cu ce a zis Newton si manualul de fizica.
Newton este validat de: 1.vreo multe multe secole de timp 2. Sute de mii de fizicieni 3. Manuale de fizica 4. Aplicatii Asa ca 'nu pusca socotelile' da-mi voie sa iti spun ca suna a analfabetism fizic. Apropo, stii ca vorbim despre mase mari si im cazul asta trebuie sa ai integrare pe suprafata, gradient si vectori. Manual de fizica de facultatecu integrare pesuprafata gradient si rotor... Vad ca esti inca la fizica de.. gimnaziu? Dragule nu putem sa iti tinem aici lectii de fizica de bun simt de teologie de care ai mare mare nevoie dar te rugam fa un exercitiu si invata sa fii mai smerit mai cu.. putin aplomb nesimtit cand vorbesti de Newton Biserica Sfinti Sinod Ierarhi ca pana acum doar tu ai iesti in pierdere. Asta cu Newton le depaseste pe toate. Esti maret ai ajuns sa il.contesti pe Newton. Hai ca poti mai ai cativa pe lista si contesti intreaga istorie a umanitatii. Vezi ca vii si o faci pe desteptul si smecherul. Vezi ca in viata intotdeauna ai sa gasesti un smecher mai mare ca tine care te pune in offside in orice tema ai alege. Asa ca lectia vietii este nu te mainlua de Newton Sinod Sfinti Arhierei si de toti ca ajungi sa ti se vada .. goliciunea si prostia. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ai gasit vreo gresala in demonstratia mea? Am folosit in ambele cazuri formulele lor. Trebuia sa dea F=G defapt a dat G/F=551. Nestiind mate-fizica, nepricepand niste calcule elementare te lauzi crezand ca toti cei ce cred ca pamantul e glob si care cred in formula lui Newton care ti-am dovedit ca nu pusca, te lauzi crezand ca au ei dreptate si ma dispretuiesti si-mi nimicesti ce scriu cu ipoteza: daca spune lumea atunci sigur are dreptate si prin asta te dovedesti ca tu crezi in lume si nicidecum in Dumnezeu sau in Adevar sau in argumente. Pentru tine lumea e argumentul suprem caci tie ti-e frica ca nu cumva sa nu faci pe placul lumii. Care e gresala de calcul? Poti sa o gasesti? Daca nu atunci pentru ce deschizi gura? Sa-i lauzi pe cei ce pot? Pai nu tu esti destept alaturi de ei ci tu esti prost alaturi de ei caci tu nu pricepi nici daca este nici daca nu este gresala si practic tu mergi pe ideea ca daca sunt multi atunci sigur au dreptate cei multi. Domnul Hrisos-Cuvantul a fost singur impotriva tuturor si nu s-a temut de vocea multimii. A marturisit Adevarul Adevarat pana la capat. Deci de la Domnul ar trebui sa luam pilda noi ortodocsii ca sa marturisim adevarul in care credem biruind daca e nevoie toata lumea, cu toti lingaii si obedientii ei. Citat:
Nu e nevoie de niciun calcul mai complicat. Tu vrei ca complicand lucrurile sa te indoieste de un calcul simplu si elementar incercand sa ascunzi minciuna in calcule complicate. E simplu si foarte corect ce ti-am demonstrat... nu numai ca pamantul ne e glob-planeta-tarot si nici plat-farfurie inconjurat de zid de ghiata ci si ca formula lui Newton de atractie universala intre mase e falsa!
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa Last edited by Moroco; 12.05.2021 at 19:33:14. |
|