![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
N-am vazut ca sfintii sa huleasca pe cineva. E clar ca esti o caricatura de duhovnic si de teolog ce te bagi in seama! Hula vine din pricina ca omul viseaza! Inchipuie, viseaza, vede vise inchipuiri, pana si vorbele-ganduri interioare sunt vise-inchipuiri. Trebuie sa nu mai visezi tot felul de lucruri sexo-hulicioase criminale, pofticioase, maretia, mandria! Trebuie ca dupa ce ai fost iertat si fratele se pare ca a fost si s-a spovedit si s-a impartasit lunar, alea trebuie sa le lasi in spate, sa realizezi ca ai fost iertat de ele si sa nu faci legaturi intre hulele din trecut cu cele din prezent caci cele din trecut au fost iertate, au disparut, nu mai sunt ci tu prin rememorarea lor, prin repomenirea lor minti adica visezi si calci in picioare iertarea prin necredinta, prin deznadejdea cu care disperi si te deprimi sustinand ca n-ai cum sa scapi de hulire. De hulire se scapa daca diminuezi si-ti infranezi visele si inchipuirile si daca raspunzi cinstit la intrebarea: Cine imi face mie in mod repetitiv rau si cine imi face bine? Daca nu poti sa raspunzi sau sa-ti faci socoteala atunci mergi la preot, la duhovnic, la sfintii din icoane si intreaba-i si-i crede pe ei! Deci e vorba sa nu mai generezi vise porcoase, vorbe ca niste vise porcoase, ca niste ispite pentru pacat.... iar visele vin din creierul bolnav si din inima omului si din vorbele si gandurile-vis asa ca dintr-un suflet distrat si batjocuritor. Dracii nu-ti dau ganduri ci lucrarea lor e sa te ia, vor sa te ia sa le faci munca... te pacalesc sa fii fraier si sa faci deznadejdea, distrugerea, dezbinarea, lepadarea in locul lor. Te rog domnule gpalama... nu deveni penibil dandu-te si mare duhovnic! Esti decat un pui al baronului de Miunhauzen care ai invatat sa ignori ceea ce faci incat ma hulesti si-mi dai lectii pe toate firele de discutie si iata-te cum te apuci sa spui altora cum sa se mantuiasca! Din mandrie de tipul asta ies hulele. Nu se vede? Chiar nu puteti vedea ce face gpalama pe toate firele de discutie la adresa mea? Omul viseaza, isi inchipuie, minte ca puiul baronului de Miunhauzen si crezandu-se mare si tare nu-i pasa ce face... si o face peste tot... se umple de hule la adresa mea. Daca te-ai gandi ca si eu sunt ortodox si in domnul Hristos atunci e clar ca stimabilul IL huleste pe Dumnezeu fara nicio opreliste! De la astfel de oameni luati voi sfat? Astia va sunt marii duhovnici de la care luati lumina? Atunci vai noua!
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa Last edited by Moroco; 11.05.2021 at 15:12:39. |
|