![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Nici daca gandesti mult la tine nu se vede, dar daca gandesti un pic e catastrofa, ca mai jos.
Citat:
Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Vad ca si tu ai inceput sa ma faci catastrofa daca gandesc un pic (nu mult) si vad ca si tu incepi sa-ti bati joc de mine si de Cele 7 Tr.Ap. ale Domnului. Inteleg ca nici tu nu poti crede asa ca multi altii. Treaba voastra, eu cred si in Trambite si ma alatur lor mereu ca un oarecare credincios din poBOR, dar totusi, imi explici ce vrei sa spui referitor la mesajul meu? Habar n-am ce vrei sa zici, ce am gresit, ce catastrofa ai descoperit? Mint? Ma prefac ca nu stiu? Cum adica nu-L am? Ba-l am pe Hristos-Cuvantul in cuget si simtiri! Tu se pare ca nu vrei sa-L ai din moment ce nu-L mai recunosti in Cele 7 Tr.Ap. Deci te rog sa-mi explici ce vrei sa zici defapt referitor la mesajul asta al meu: Citat:
Ti se pare ca as vrea sa aleg păacatul mai mic (raul mai mic) si defapt aleg raul mai mare? De ce crezi ca daca m-am vaccinat am ales raul mai mare si nu raul mai mic? Vaccinandu-ma si facandu-mi si rapelul exact asta am ales: raul-pacatul mai mic! Crezi ca am gresit?
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa Last edited by Moroco; 25.05.2021 at 15:09:10. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
"Not all those who wander are lost. All we have to do is decide what to do with the time that is given to us. It is the small things, everyday deeds of ordinary folk that keeps the darkness at bay, simple acts of love and kindness." |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
"Not all those who wander are lost. All we have to do is decide what to do with the time that is given to us. It is the small things, everyday deeds of ordinary folk that keeps the darkness at bay, simple acts of love and kindness." |
|