![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
A mai apărut pe un forum, online sport acu două zile, cu text identic, căutați cu google pasaje, chiar am văzut o știre recentă la Iași, cu oameni care se foloseau de numele unei Biserici că le-ar fi avizat cazul lor social, pt o operație la un copil.
Știre despre o falsă campanie umanitară : 31 mai 2021 http://stiri.tvr.ro/bani-aduna--i-in...6208.html#view Atenție: și escrocii profită de donații! Un preot din Iași a aflat cu stupoare că în numele lui se cereau bani pe internet pentru salvarea unui copil cu probleme medicale grave. Cazul era fals, iar preotul a anunțat poliția la finalul anului trecut. Campania de strângere de fonduri continuă, iar anchetatorii nu au nici o concluzie. Preotul Ioan Chirvasă slujește la biserica Sfântul Daniel din Iași. Starețul unei mănăstiri din județul Botoșani l-a sunat ca să îl întrebe despre cazul unui copil pentru care se strâng fonduri în numele preotului. Așa a aflat parohul că apare într-o falsă campanie umanitară pentru operația de care ar avea nevoie o fetiță de opt ani. Cei care cer bani se folosesc de o adeverință eliberată de parohia din Iași. Total neadevărat!” Citat:
În mod normal nu avem voie să vedem datele altora decât la un contract de vânzare-cumpărare sau închiriere, nici facebook nu cred că ar avea voie să-ți ceară buletinul că nu e autoritate. Îmi cer scuze dacă anunțul e real, nu vreau sub nicio formă să acuz sau să decredibilizez anunțul, din păcate am văzut știri pe care le pot exemplifica, cu oameni care nu au nicio jenă în a se folosi de presupuse cazuri grave pt bani veniți ușor. Cel mai bine e să dai bani cuiva pe care-l știi personal, eventual recomandat de cineva de încredere, scad mult șansele de țeapă