![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Daca viata ta si dreptatea ta sta in cat de corect sunt pise virgulele mele atunci spor la a-ti scoate praful din ochi. Legat de minciuni si defaimari cred ca Moroncelul este contribuitorul #1 al forumului pe tema halucinatii nebunie sectarism paranoia si visare mistica. Un caz patologic sustinut furibund de o persoana cu probleme, dereglat recunoscut de mai multi de pe forum. Asa ca esti in barca lui Moroncel, asuma-ti oala de noapte pe care colegul tau o plimba si o impartaseste din belsug pe toate threadurile. Pentru ca invatatura lui este si a ta si e doar un continut din oala de noapte numita nip. Lasa-ma cu textele vezi-ti de barnele din ochii tai. De toxicitatea amicului tau si a pozitiei tale. E cu mult mai grava decat toata lista mea de virgule lipsa. Verifica-ti te rog barna din ochi. Iar asta cu Duhul Sfant, daca la voi teollgia e facuta de toate babele online si e postata de teoloaga "lelita nu stiu cum" atunci va meritati ce lasati in urma confuzie si mizerie. Dar si asa nu e gresit ce s-a zis acolo ca sunt in opera voastra "dogmatica" suficiente nebunii incat sa fiti mai rai decat arienii. Last edited by gpalama; 26.06.2021 at 22:30:42. |
|