![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Chiar și acatist zilnic la Sfinții Taumaturgi. Nu te grăbi încă să faci următoarea doză până nu ai ceva obligatoriu la mână, un ordin sau ceva, nici aici nu trebuia să te grăbești dacă nu erai constrâns și până nu se vaccinau toți din grupa ta. Eu nu voi mai prelua stiri despre victimele vaccinului, am văzut pe un site chiar un tânăr vaccinat cu ceva timp înainte de deces într-un sicriu cu ventilatorul acela transparent care se pune la priveghi când e cald, mi se pare o imagine foarte dură, nu cred că trebuia pusă pe un site niciodată. Citat:
Citat:
Citat:
Dacă un altul s-a vaccinat pentru întreținerea familiei și se roagă cu pocăință și lacrimi, merge la maslu, se roagă la Sfinții Tămăduitori, nu știm ce va decide Dumnezeu în dreptul lui dar are șanse să acceseze mila Lui Dumnezeu. Încă nu e rată mare de infectați dar se rezolvă prin tranzitul din alte țări, chestia e că la sate oamenii stau și mai dispersați sunt case fără locuitori și e densitate mai mică, sunt sate cu case răsfirate, se răspândește mai greu, au drum doar la magazin și Biserică și atât.
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 25.07.2021 at 16:51:26. |
|
|
||||
|
||||
|
DIN PACATE CU ACEST ASAZIS VECCIN S-AU INTRODUC ELEMENTE ALE SEMNULUI FIAREI ,dar ele sun activate de reteaua 5G.In America s-au facut antrenamente ale politiei pt cazuri de turbare a populatiei ARNm ESTE DE LA COBRA.antony pach seful revistei de stiinta ENTAGLAD explica astea ce v-am zis acuma
|
||||
|
||||
|
Citat:
Daca te-au atins duhurile rele sau baietii 'buni' neocomunsiti si fara de rusine cu semnul comunistiintifico-fanatastic, daca ai simtit (frecarea), atunci ai si consimtit si deja ai si pacatuit in inima ta ca si cand te-ai uitat la o femeie ca s-o poftesti, semnand implicit cu antihristul facandu-te slugarnic si politist co-rupt-deVitza, de Hristos-Cuvantul, adica din pacate si nepaza-neveghe-nepasare de suflet iar esti de facto un hotz pedofiliformalist sateu grozav ce se "scapa" facand ispita: grozea prostu' catzelashu' a-nostu' mort latra ca din gura de sharpe urland la 4 luni si jumatate aria puricelashului agresiv dupa formula hotzucool striga hotzii ca sa se camufleze, sa parvina si sa se strecoare la pile si privilegii, la aluat!
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa Last edited by Moroco; 02.05.2023 at 13:24:02. |
|
|