![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||||
|
|||||
|
Citat:
Am văzut că și comediantul din la Bloc Dragoș Moștenescu, s-a mutat în Anglia și a început stand-up de amatori, când n-a mai mers în România. https://ziarulromanesc.net/monden/ac...se-ocupa-acum/ Sunt foarte mulți care s-au recalificat în altceva și nu erau neapărat oameni duhovnicești, cu o lărgime mare de suflet. Citat:
Mie-mi place să citesc statistici, cifre, unele dau niște răspunsuri despre mersul societății, parcursul economic, stabilitatea familială, e ca un panou de bord din care înțelegi de ce e așa și nu altfel.. Citat:
De unde să fi știut socrii că o prietenă a Mădălinei poate face rost de așa ceva, plus că acel ierbicid am înțeles că era interzis la comercializare pe piața largă, deci găseau altceva de pe piață legal, nu cumva e luat la negru ? Nu cred că ierbicidul se dă cadou la vreo aniversare, sincer, e o idee neinspirată de cadou. Citat:
Citat:
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 01.10.2021 at 21:39:57. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Eu nu am pe ce să mă bazez că Mădălina s-a omorât în acea zi. |
|
|
|||
|
|||
|
De data aceasta am scris la Google fix "Mădălina Manole nu s-a sinucis" și mi-au apărut pagini cu ce a găsit motorul de căutare.
Unul dintre rezultate aici, din 2015 http://www.zumi.md/vedete/madalina-m...aflat-adevarul Citez: "O visam mereu. Madalina nu lipseste, e mereu prezenta in casa noastra. Mi-a povestit ce s-a intamplat in acea noapte. S-a certat cu soacra-sa, aceasta a impins-o, a cazut pe scari si s-a lovit mortal la cap. Ea a tras-o apoi jos, pe hol. El (n.r. sotul Madalinei, Petru Mircea) nu era acasa, se afla in compania amantei. Cand a venit, s-au inteles ce sa faca si sa spuna ca fata mea s-a sinucis. Apoi i-au turnat otrava pe gat. Eu unul nu as mai putea intra acum in casa aia, in casa crimei, pe holul ala, unde ea era intr-o balta de sange, a declarat Ion Manole, tatal Madalinei." Acum nu știu dacă doamna Brooks cunoaște și această ipoteză, să vadă ce alte urme, în afară de cap, mai sunt prezente (și dacă pot surveni în urma unei căzături pe scări). Am să-i las acest citat la ultimul clip postat despre Mădălina. Last edited by Iuliana.M; 03.10.2021 at 17:05:39. Motiv: o literă incorectă și probleme cu diacriticele |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Tare as vrea sa cred ca nu s-a sinucis dar din pacate cred ca s-a sinucis dupa ce diavolul i-a sucit mintile facand-o sa se creada insemnata si prea importanta. ”Fata draga nu fi trista fiindca e pacat, Fara lacrimi nu exista dor adevarat Dar se zvanta norii-n soare Lacrima usor Si surasul reapare Cald si-nfloritor...” Dumnezeu pe toate poate sa le ierte si pe toate poate sa le indrepte. Daca omul asculta si crede lepadand iubirea de sine... asa poate Domnul, Iubirea pe toate le poate.
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Madalina Manole | Carmen FUNIERU | Slujba inmormantarii | 63 | 01.07.2025 17:33:07 |
| Bunica mea a plecat la Domnul... | glykys | Generalitati | 75 | 12.06.2014 11:24:15 |
| Parintele Arsenie Papacioc a plecat la Domnul | Adriana Cluj | Stiri, actualitati, anunturi | 77 | 18.11.2012 13:58:30 |
| Cornel Fugaru a plecat la Domnul + | cristiboss56 | Generalitati | 8 | 15.07.2011 13:10:54 |
| IPS Bartolomeu, a plecat la Domnul!+ | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 77 | 18.03.2011 13:13:17 |
|
|