![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu-mi vine sa cred ca ai citit "argumentele" pe care le-am bolduit. Eu cred ca ai preluat fara sa judeci informatia aruncata ca pe o momeala de un sit care vaneaza clickuri de la internauti tot asa cum ai postat si semnatura ta din profilul pe care ti l-ai completat (la inscriere) fara s-o-ntelegi pe de-a-ntregul. Imi cer scuze ca eu te "trag de urechi" la o zi dupa ce Nietzsche te-a laudat, dar fa-ti tie un serviciu si fii mai cu bagare de seama. Spun asta pentru ca pe acest topic la postul #17 am postat acum 2 ani studiul (un link) la care te referi si care s-a publicat(nu s-a realizat) in 2019 in renumita revista americana de stiinta Science. Totusi, un sit guvernamental american de informatii biotehnologice (NCBI) scrie in legatura cu gena Xq28 ca afecteaza mai mult la barbati(mai putin la femei) intelectul, fizionomia si plamanii: Sindromul de duplicare Xq28 mediat int22h1 / int22h2 este un sindrom de dizabilitate intelectuală legat de X caracterizat prin grade variabile de afectare cognitivă (de obicei mai severă la bărbaÈi), un spectru larg de anomalii neurocomportamentale Èi caracteristici dismorfice faciale variabile. BărbaÈii afectaÈi prezintă, de asemenea, o combinaÈie aparte de infecÈii sinopulmonare recurente Èi atopie, constatări care nu au fost observate la femeile afectate. ToÈi bărbaÈii raportaÈi până în prezent cu sindromul au dizabilităÈi intelectuale moderate până la severe; în schimb, s-a raportat că o minoritate din femeile heterozigoÈi au o dizabilitate intelectuală uÈoară, în timp ce majoritatea nu au probleme de sănătate sau de învăÈare discernabile Èi sunt considerate clinic neafectate. Citat:
Sau de ce ceilalti sunt cu fata spre est?